Grim Fandango Remastered Artikelen

  De beste Point & Click games - Klikken totdat je erbij neervalt

  Point & Click games hebben vaak een unieke stijl en sfeer. Van Fran Bow tot My Brother Rabbit, je hebt ze in allerlei verschillende genres. Er is ook zoveel keuze! Wij zetten de 10 beste point and click games voor je op een rijtje.

  Tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen

  De komende dagen zijn er veel leuke aanbiedingen in de Steam Halloween sale 2018. Er zijn ontzettend veel horrorgames in de aanbieding. Van kleine indiegames tot grote namen als Resident Evil. De acties lopen nog tot en met 1 november. Dit zijn de tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen.

  Top 5 beste Tim Schafer games - Van LucasArts naar Double Fine

  Ontwikkelaar Double Fine weet altijd goed in de smaak te vallen bij gamers en critici. Dat is deels te danken aan Tim Schafer, die veel ervaring heeft in de game-industrie. Met het oog op de release van de Psychonauts VR game, blikken wij terug op de top 5 beste Tim Schafer games.

  Top 5 beste remastered games van 2015

  Klassiekers in een nieuw jasje, dat is het idee achter de remaster anno 2015. Natuurlijk speelt tijd geen rol bij enkele van deze ‘klassiekers’, want het gaat om de ervaring en de impact van een game. Ook in 2015 kwamen er enkele titels in een nieuw jasje voorbij. XGN biedt jou de top 5 beste remastered games van 2015!

  Grim Fandango Remastered Review - Oud meesterwerk in een nieuw jasje

  De jaren '90 waren de hoogtijdagen van de point and click adventure games. Denk maar aan The Secret of Monkey Island, Day of the Tentacle en Sam & Max. Hofleverancier was LucasArts en Tim Schafer stond steevast aan het hoofd. En laat diezelfde Schafer nu gewerkt hebben aan Grim Fandango Remastered.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.