Grim Fandango Remastered

  Uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Avontuur & point & click

  Gemaakt door Double Fine en uitgegeven door Double Fine

  8

  Grim Fandango Remastered Artikelen

  De beste Point & Click games - Klikken totdat je erbij neervalt

  Point & Click games hebben vaak een unieke stijl en sfeer. Van Fran Bow tot My Brother Rabbit, je hebt ze in allerlei verschillende genres. Er is ook zoveel keuze! Wij zetten de 10 beste point and click games voor je op een rijtje.

  Tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen

  De komende dagen zijn er veel leuke aanbiedingen in de Steam Halloween sale 2018. Er zijn ontzettend veel horrorgames in de aanbieding. Van kleine indiegames tot grote namen als Resident Evil. De acties lopen nog tot en met 1 november. Dit zijn de tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen.

  Top 5 beste Tim Schafer games - Van LucasArts naar Double Fine

  Ontwikkelaar Double Fine weet altijd goed in de smaak te vallen bij gamers en critici. Dat is deels te danken aan Tim Schafer, die veel ervaring heeft in de game-industrie. Met het oog op de release van de Psychonauts VR game, blikken wij terug op de top 5 beste Tim Schafer games.

  Top 5 beste remastered games van 2015

  Klassiekers in een nieuw jasje, dat is het idee achter de remaster anno 2015. Natuurlijk speelt tijd geen rol bij enkele van deze ‘klassiekers’, want het gaat om de ervaring en de impact van een game. Ook in 2015 kwamen er enkele titels in een nieuw jasje voorbij. XGN biedt jou de top 5 beste remastered games van 2015!

  Grim Fandango Remastered Review - Oud meesterwerk in een nieuw jasje

  De jaren '90 waren de hoogtijdagen van de point and click adventure games. Denk maar aan The Secret of Monkey Island, Day of the Tentacle en Sam & Max. Hofleverancier was LucasArts en Tim Schafer stond steevast aan het hoofd. En laat diezelfde Schafer nu gewerkt hebben aan Grim Fandango Remastered.

  Grim Fandango Remastered Nieuws

  Grim Fandango Remastered gratis op GOG

  PC gamers blijven maar gratis games aangeboden krijgen. Nu is Grim Fandango Remastered gratis. Je kunt de game via GOG.com kosteloos binnen hengelen.

  Update: PlayStation Plus games van januari met Grim Fandango

  PlayStation Plus abonnees kunnen iedere maand gratis games downloaden. In december is bijvoorbeeld Far Cry 3: Blood Dragon en King's Quest Episode 1 gratis. Voor januari zit Grim Fandango vermoedelijk bij de gratis speelbare PlayStation Plus games volgens een e-mail die enkelingen van Sony ontvingen.

  Grim Fandango remaster komt ook naar de PC

  Ontwikkelaar Double Fine heeft bevestigd dat Grim Fandango naar de PC komt. Tijdens de E3 2014 persconferentie van Sony werd er al bekendgemaakt dat de klassieker uit 1998 naar de PS4 en PS Vita komt. Het origineel was exclusief verkrijgbaar voor de PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.