GRID 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door Codemasters en uitgegeven door Codemasters

  7.5

  GRID 2 Artikelen

  Top 10 racegames

  De poll is weer gesloten en jullie hebben mogen stemmen op de beste racegame. We hebben jullie een aardige lijst voorgeschoteld, dus laten we kijken welke tien games eruit zijn gerold.

  GRID 2 Review

  Geen cockpitview. GRID 2 ligt nog niet eens in de winkels of de mailbox van Codemasters barst van de boze berichtjes en brieven dat we de opvolger op Race Driver: GRID niet met het zicht vanachter het stuur kunnen spelen. Een discutabel besluit van de ‘koning van de racegames’. Het origineel werd per slot van rekening juist door een indrukwekkende cockpitview goed tot zelfs uitstekend door het gamejournaille ontvangen. Wat gaat Codemasters in GRID 2 doen om dit grote gebrek te compenseren?

  GRID 2 Preview - Met de vlam in de pijp

  Wie houdt er nu niet van jankende motoren, smeulend rubber en uitzinnige fans? De gemiddelde jongeman wel, daar zijn wij heilig van overtuigd, en met ons menig uitgever en ontwikkelaar. Daarom is het ook dat de markt voor racegames uitpuilt van beide kwantiteit én kwaliteit. Ben jij meer van de wat meer realistische ervaring? Dan is Forza-franchise wat voor jou. Waan jij je in je dromen een stuntman? Dan kom je toch al snel uit bij de Need for Speeds van deze aardkloot. Een speler in deze markt die echter zeker niet over het hoofd gezien mag worden is GRID. Wij trokken de rood-wit gekleurde XGN-coureurshelm maar weer eens ver over ons hoofd om aan de slag te gaan met GRID 2, de spiksplinternieuwe race-ervaring van ontwikkelaar Codemasters!

  GRID 2 Preview

  "Een game die iedere racefanaat in huis moet halen," zo luidde onze conclusie over Race Driver: GRID in 2008. Met de opvolger GRID 2 heeft ontwikkelaar Codemasters dat doel wederom. Daarom is er ook flink de tijd genomen voor de ontwikkeling. Eind volgende maand moet het eindelijk zo ver zijn en kunnen we aan de slag met dit nieuwe racemonster.

  GRID 2 Nieuws

  Gratis Xbox Live games voor Gold members

  In de maand mei zullen er vier gratis Xbox Live games te downloaden zijn voor Xbox Gold members. Het gaat om twee games voor de Xbox One en twee voor de 360, die ook op de One te spelen zijn door middel van backward compatibility.

  GRID 3 wordt volgende week onthuld?

  De kans lijkt zeer groot dat volgende week het nieuwste deel in de GRID-serie aangekondigd wordt. Ontwikkelaar Codemasters heeft namelijk een mysterieuze teaser online gezet.

  PlayStation Network sale met Gran Turismo 6

  Er zijn weer nieuwe games die in prijs zijn verlaagd op PSN. De hieronder genoemde kortingen zullen gelden voor de maand februari. Er zitten ook dit keer weer grote titels bij. Zo hoef je deze maand bijvoorbeeld minder te betalen voor The Last of Us, Gran Turismo en Knack.

  Steam geeft korting op VGX genomineerde games

  Omdat de Spike VGX Awards dit weekend plaatsvinden, heeft Steam alle genomineerde titels flink afgesprijst. Bekijk hieronder een lijst met games die je voor een prikkie op kunt halen.

  Spike VGX nominaties bekend

  Het Amerikaanse netwerk SpikeTV heeft de nominaties van de Spike VGX - voorheen VGA's (Video Game Awards) - bekendgemaakt. In totaal krijgen de betreffende, in 2013 verschenen games een nominatie binnen 21 categorieën, uiteenlopend van 'Game van het jaar' tot 'Beste stemactrice'. De drie succesvolste genomineerden zijn voor Grand Theft Auto V (negen keer), BioShock Infinite (acht keer) en Tomb Raider (vijf keer).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.