Gravity Rush Remastered

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Project Siren en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8.0

  Gravity Rush Remastered Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Wat zijn de beste remastered games van 2016? [poll]

  We hebben dit jaar veel toffe games nog een keer voorbij zien komen in de vorm van een remaster. Omdat Assassin's Creed The Ezio Collection vandaag uitkomt en de meeste remasters die voor dit jaar gepland staan inmiddels ook al verschenen zijn, willen we met deze poll vragen naar jullie favoriete remastered games van 2016!

  Gravity Rush Remastered Review - Mooie voorbereiding op deel 2

  Toen Gravity Rush in 2012 uitkwam voor de Vita, hadden wij gemengde gevoelens in onze review. De game bood onder andere een interessante verhaallijn, maar de gevechten waren soms frustrerend. Nu is de game vernieuwd en uitgebracht op de PlayStation 4. Lees in de Gravity Rush Remastered Review hoe deze versie het ervan af brengt.

  WIN - Speel de nieuwste PSN-games als eerste bij PlayStation!

  Wil jij graag de nieuwste PSN-games checken? Op 11 december organiseert het hoofdkantoor van PlayStation Benelux een Gaming Friday, waar je verschillende nieuwe games kan spelen. Lijkt het jou vet om hierbij aanwezig te zijn? Doe dan mee aan deze prijsvraag!

  Tokyo Game Show 2015 hoogtepunten - de 5 grootste aankondigingen

  De Tokyo Game Show 2015 zit er weer op. Om de beste aankondigingen en nieuwe trailers goed samen te vatten hebben we hier de Tokyo Game Show 2015 hoogtepunten opgesteld.

  Gravity Rush Remastered Nieuws

  Gravity Rush remastered release bekend voor fysieke uitgave

  Het originele plan van Sony was om de Gravity Rush Remastered alleen als digitale uitgave uit te brengen in het Westen. Nu blijkt echter dat er ook een fysieke uitgave uit wordt gebracht. De Gravity Rush Remastered release staat op 9 februari 2016 en komt exclusief naar de PS4.

  Gravity Rush vervolg en remaster aangekondigd

  Sony komt binnenkort met een Gravity Rush vervolg en remaster voor de PlayStation 4. Dat heeft Shuhei Yoshida, president van Sony Computer Entertainment World Studios, laten weten op een pre-TGS-persconferentie.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.