Gravity Rush 2

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Project Siren en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8.0

  Gravity Rush 2 Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Top 10 beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment

  Dit zijn de tien beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment. Nu de koude dagen er weer aankomen en het buiten langer donker wordt, is er meer tijd om te gamen. Deze tien beste PlayStation 4 aanbiedingen geven je weer genoeg te doen de komende maanden.

  Gravity Rush 2 Review - De zwaartekracht voorbij

  Hoewel Gravity Rush één van de beste PlayStation Vita games was, had niemand verwacht dat de game een vervolg zou krijgen. Toch is dat vervolg er nu gekomen, maar dan voor PlayStation 4. Of dat een sprong in de goede richting of juist een misstap is, lees je in deze Gravity Rush 2 review!

  Wallpaper Pick januari met Assassin's Creed en Resident Evil 7

  Het nieuwe jaar is aangebroken! De goede voornemens gaan beginnen en één van je voornemens is natuurlijk elke maand je achtergrondje even verversen. Gelukkig zijn wij er om je daarbij te helpen. Begin het jaar hier goed met een nieuwe achtergrond uit de Wallpaper Pick januari!

  PS4 exclusives 2016 - De releases op een rij

  Voor de PlayStation 4 verschijnen dit jaar weer meerdere exclusives. De laatste tijd zijn meerdere titels aangekondigd of uitgesteld, waardoor het soms moeilijk is om overzicht te houden. Daarom zetten wij hier alle releases op een rijtje. Check hier de PS4 exclusives 2016!

  Gravity Rush 2 Nieuws

  Gravity Rush 2 Raven DLC gratis te downloaden

  De Gravity Rush 2 Raven DLC is vanaf nu gratis te downloaden. De uitbreiding heet Ark of Time Raven's Choice en draait om Kat's partner Raven.

  Gravity Rush 2 demo aangekondigd door Sony

  Gravity Rush 2 zou eerst dit jaar uitkomen, maar werd uiteindelijk vertraagd naar volgend jaar. Om het een beetje goed te maken heeft Sony nu aangekondig dat de Gravity Rush 2 demo vandaag te downloaden zal zijn.

  Gravity Rush 2 release vertraagd naar 2017

  Sony maakte via de Europese PlayStation blog bekend dat de Gravity Rush 2 release vertraagd is. De nieuwe releasedatum is nu 18 januari 2017. Als goedmakertje kan je straks gratis aan de slag met de DLC.

  Gravity Rush 2 release en anime bekendgemaakt

  Sony heeft via het PlayStation blog de Gravity Rush 2 release bekendgemaakt. De game moet op 30 november van dit jaar verkrijgbaar zijn voor Sony's console.

  Gravity Rush vervolg en remaster aangekondigd

  Sony komt binnenkort met een Gravity Rush vervolg en remaster voor de PlayStation 4. Dat heeft Shuhei Yoshida, president van Sony Computer Entertainment World Studios, laten weten op een pre-TGS-persconferentie.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.