Gravity Rush Artikelen

  PlayStation Store Update - Gravity Rush en Babel Rising

  Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

  Gravity Rush Review

  Zwaartekracht. De natuurwet die ons ervan weerhoudt te vliegen, of ondersteboven te lopen. Misschien wel zo verstandig, want het is belangrijk met beide benen op de grond te staan. Maar wat nou als jij je van die regel zou kunnen ontdoen? Hoe zou dat zijn? Daar kom je in Gravity Rush achter.

  Gravity Rush Nieuws

  Gravity Rush vervolg en remaster aangekondigd

  Sony komt binnenkort met een Gravity Rush vervolg en remaster voor de PlayStation 4. Dat heeft Shuhei Yoshida, president van Sony Computer Entertainment World Studios, laten weten op een pre-TGS-persconferentie.

  Nieuw deel voor Gravity Rush

  Sony heeft tijdens de Tokyo Game Show een teaser trailer laten zien waarin het bedrijf een nieuw deel in de Gravity Rush franchise aankondigt.

  Gravity Rush demo komt op 30 mei

  Degenen die zitten te twijfelen of ze Gravity Rush voor de PlayStation Vita moeten halen of niet, kunnen vanaf 30 mei gratis en voor niets een demo proberen van de game.

  Sony komt met details van Gravity Rush DLC en hint naar derde pakket

  Sony komt met details van het tweede downloadbare pakket van de PlayStation Vita titel Gravity Rush en plaagt gelijktijdig alvast met een derde pakket.

  Gravity Rush krijgt releasedatum

  Sony laat weten dat de PlayStation Vita-exclusive Gravity Rush voor de PlayStation Vita op 13 juni dit jaar te koop zal zijn in de Europese winkelrekken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.