Grand Theft Auto: San Andreas

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PC & Mobile

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar North

  7.5

  Grand Theft Auto: San Andreas Artikelen

  Tien games die een remake verdienen - Steek ze in een nieuw jasje!

  Nostalgie voor klassieke games is een bekend fenomeen bij gamers, want wie wil nou niet zijn favoriete game opnieuw spelen met de kwaliteit van vandaag. Er zijn genoeg games die we in een nieuw jasje willen zien. Deze tien games remakes zouden we graag zo snel mogelijk in handen hebben!

  De top 10 beste mobile games van dit moment

  Vaak worden de meeste games thuis gespeeld, maar wat als je veel onderweg bent? Wij hebben een top 10 beste mobile games gemaakt, zodat je je onderweg voorlopig niet meer hoeft te vervelen. In deze special lees je er meer over.

  10 PS2 games die een remake moeten krijgen

  Shadow of the Colossus is sinds kort uit als remake op de PlayStation 4. De game zag in 2005 oorspronkelijk het levenslicht op de PlayStation 2. Welke PS2 games zien we nog meer graag terugkeren in een nieuw jasje op de huidige generatie consoles? Je leest het in deze special!

  De 7 beste Rockstar games volgens jullie!

  Jullie hebben weer kunnen stemmen in onze poll, die ditmaal ging over de beste Rockstar games. We hebben de stemmen geteld en het resultaat is nu bekend. Bekijk hieronder welke game jullie het beste vinden!

  7 games met een lange speelduur - Meer dan 30 uur speelplezier

  Wij willen je graag helpen de games te vinden, waarvan je zeker weet dat je er een tijdje zoet mee bent. Daarom hebben we een lijst opgesteld met 7 games met een lange speelduur. Bij het maken van de selectie hebben we alleen gekeken naar hoe lang het duurt om de main storyline uit te spelen.

  Grand Theft Auto: San Andreas Nieuws

  Rockstar Games Launcher is gelanceerd met gratis titel

  Zo’n beetje elke grote uitgever of ontwikkelaar heeft vandaag de dag een zogeheten launcher op PC, om haar games in één plek bijeen te brengen. Ook Rockstar mag zich nu onder die groep scharen, want de Rockstar Games Launcher is officieel gelanceerd. En spelers krijgen er ook nog eens gratis GTA-titel bij.

  Xbox Live Deals with Gold met F1 en Divinity Original Sin

  Ook deze week zijn er weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Je kunt de F1 games uit 2015, 2016, 2017 en 2018 met korting kopen. Zelfs de nieuwste race simulator game kan worden aangeschaft met 40% korting. De Divinity: Original Sin - Enhanced Edition kan met maar liefst 75% korting worden gekocht.

  Rockstar Games Humble Bundle, 12 Rockstar games voor 12 euro

  Gamen en het regenwoud redden, dat kan met de Rockstar Games Humble Bundle! Er zijn verschillende bundels met games en voor elke aankoop zal Rockstar een gedeelte van de winst doneren aan de Rainforest Alliance, een fonds dat zich inzet om het regenwoud te redden.

  GTA San Andreas fan-patch lost problemen op met savegames

  Dankzij een GTA San Andreas fan-patch zijn savegames die eerder niet werkten, weer speelbaar.

  GTA San Andreas update verwijdert savegames

  GTA: San Andreas op Steam is van een update voorzien. Helaas voegt deze een probleem toe met de savegames, waardoor je de game weer opnieuw mag beginnen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.