Grand Theft Auto Online Artikelen

  De 10 beste games met open wereld

  Het is weer donderdag, dus dat betekent de uitslag van de poll. Jullie mochten stemmen op de beste openwereldgames, en het resultaat mag er zijn!

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  De beste soundtracks volgens de XGN redactie

  Muziek in games bepaalt een hoop. Horrorgames kunnen niet zonder een spannend deuntje en lekker rondrijden in Grand Theft Auto doet het ook altijd goed met de radio aan. Maar welke soundtrack vinden de redactieleden van XGN nou goed?

  5 erg gewelddadige games!

  Games zijn niet vies van een beetje ultraviolence. Verre van zelfs. Maar wat zijn nou een paar van de gruwelijkste? XGN zet ze op een rijtje voor je.

  De 6 heetste hoeren in games

  Prostitutie is het oudste beroep ter wereld, en het zal je dan ook niet verbazen dat het meer dan vertegenwoordigd is in videogames. XGN deed al een special over naaktheid in videogames, en het is dan ook vanzelfsprekend dat we die opvolgen met een special over een beroep dat hand in hand gaat met naakt zijn.

  De 5 leukste cheats uit GTA

  Iedereen die een GTA heeft gespeeld, heeft op een gegeven moment op het internet wat cheats opgezocht om zo onsterfelijk te worden, of een gigantische smak geld te krijgen. Alle delen van GTA samen kennen een grote hoeveelheid cheats, maar wat zijn de bijzondere uitblinkers? Hierbij een top 5!

  The Heist voor GTA Online - Waar blijft die update?

  The Heist update voor Grand Theft Auto Online is waar vele gamers naar uit kijken, maar die blijft, op de één of andere manier, uit. Daardoor raken fans teleurgesteld en zijn benieuwd wanneer de nieuwe missies eindelijk komen.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Minecraft viert feest

  Voor fans van add-ons is het weer een goede week; er zijn maar liefst vijf nieuwe uitbreidingspakketjes verschenen. Maar ook gamers met een voorliefde voor sidescrollers kunnen hun hart ophalen met een veelbelovende arcadegame.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Zakelijke tattoos voor GTA en veel meer

  Het geldt nog altijd: de Xbox Live Update barst van de uitbreidingen. Maar wel van veel verschillende games, dus dat betekent voor ieder wat wils.

  Grand Theft Auto Online Review

  Veel gamers waren al tevreden met de aankondiging van een nieuw deel in de Grand Theft Auto serie, maar toen later bekend werd dat Rockstar er nog een hele extra game aan vastplakte in de vorm van GTA Online waren velen het unaniem eens: dit wordt de topgame van 2013. We weten inmiddels dat de singleplayer van GTA V de perfectie nadert, maar hoe zit het met de online-modus?

  OPROEP: Speel morgenmiddag om 16:00 uur mee in de Grand Theft Auto Online Livestream

  Morgenmiddag gaan wij met jullie online auto's jatten, banken beroven en mensen in elkaar knuppelen in de XGN GTA Online Livestream. Wij spelen dan namelijk twee uur lang Grand Theft Auto Online op de Xbox 360, en dat willen wij graag met jullie doen!

  De leukste easter-eggs en weetjes uit de gehele Grand Theft Auto-serie

  Hier op XGN zijn wij dol op Grand Theft Auto en weetjes over videogames. Rockstar combineert dit en maakt er altijd een waar feest van in de Grand Theft Auto-games; zoek de easter-eggs! Daarnaast zijn er een hoop weetjes rondom de serie die wellicht niet iedereen kent. Daarom hebben wij de leukste easter-eggs en weetjes voor je opgezocht en op een rijtje gezet. Dus klik snel verder en laat je verrassen door het meest nutteloze artikel op XGN allertijden!

  Grand Theft Auto - Een satirische weerspiegeling van de maatschappij

  Volgende week is het dan ein-de-lijk zover: Grand Theft Auto V zal vijf jaar na het verschijnen van deel vier verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Een gepast moment om terug te kijken op de geschiedenis van de reeks dus. Vandaag op het programma: de socio-culturele weerspiegeling die Grand Theft Auto heet.

  GTA in de media door de jaren heen

  Wij schrijven met plezier een nieuwsbericht als er nieuwe informatie beschikbaar komt over Grand Theft Auto V, maar als grote nieuwsmedia als het Journaal en buitenlandse media de naam GTA laten vallen, is dat vaak niet omdat er een nieuwe trailer is verschenen. Waar kwam de controversiële gamereeks mee in het nieuws, en wat waren de gevolgen? XGN blikt terug op de meest spraakmakende onderwerpen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.