Grand Theft Auto Online Artikelen

  Vijf games waarvan we een Classic versie willen zien - Meer zoals WoW Classic graag!

  Na World of Warcraft Classic zijn veel fans achter gekomen dat oude games nog steeds heel goed kunnen zijn. Zelfs Ninja, een populaire Fornite streamer is naar World of Warcraft Classic overgestapt. Dit doet je toch denken: welke games zouden nog meer een “Classic” versie moeten krijgen?

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Dit zijn jullie favoriete GTA Minigames

  Er zijn talloze GTA minigames die ons voor uren bezig kunnen houden, daarom vroegen we vorige week aan jullie wat jullie favoriete minigame is in al die uitgebrachte GTA games. We hebben al jullie antwoorden bekeken en dit is de uitslag!

  Welke GTA minigames zijn jullie favoriet? [poll]

  We kopen en spelen Grand Theft Auto natuurlijk allemaal voor de geweldige singleplayer modus en sinds GTA 5 ook voor de toffe multiplayer modus, maar er valt veel meer te doen! Er zijn namelijk heel veel leuke GTA minigames die het spelen waard zijn.

  Top 5 beste Adversary Modes in GTA Online - Eindeloos plezier

  GTA Online updates staan vooral in het teken van nieuwe auto’s, wapens of kleding. Gelukkig is er ook andere content, zo worden er zo nu en dan Adversary Modes toegevoegd. Wat zijn de beste Adversary Modes in GTA Online? Wij zetten de top 5 op een rij!

  Wat is jouw favoriete GTA? - XGN Doe Mee

  Het is weer weekend, dus tijd voor de XGN Doe Mee! Deze week willen wij het graag hebben over de eerste trailer van de Power Rangers! Dat is natuurlijk maar een geintje, de Doe Mee wil jouw favoriete GTA namelijk weten. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De beste GTA 5 Snapmatics 2016 op een rij

  GTA 5 is na jaren nog steeds enorm actief. Zo kon je afgelopen maand volop aan de slag met nieuwe auto’s in de import/export update en was heel Los Santos bedolven onder het sneeuw. Perfect om jouw avontuur vast te leggen met snapmatics! In deze special zetten wij de beste GTA 5 snapmatics 2016 op een rij.

  GTA Online Kerst update - Alle informatie op een rij!

  Ieder jaar is het tijdens Kerst weer feest in GTA en dit jaar is dat niet anders. Zo kunnen we in deze GTA Online Kerst update genieten van nieuwe items, maar zien we ook een terugkeer van de vorige Kerst events. In deze special staat alle informatie van deze update op een rij!

  GTA Online Lowriders DLC - Alles wat je moet weten!

  Rockstar Games heeft de afgelopen twee jaar vele (gratis) uitbreidingen uitgebracht voor GTA Online, waaronder ook de GTA Online Lowriders DLC. In deze expansion kun je je auto’s pimpen. Alles wat je moet weten over GTA Online Lowriders lees je in deze special!

  Top 5 beste GTA personages

  De GTA serie is een van de best verkopende series ooit met veel humor, spectaculaire missies, geweldige soundtrack en zoveel mogelijk voertuigen. Anders is er immers geen Auto om the Grand Theften. Een van de pijlers waarop GTA altijd is gebouwd zijn de bizarre karakters, dat is al vanaf de allereerste Grand Theft Auto zo. Wat zijn de beste karakters? We zetten de 5 beste GTA personages voor je op een rijtje.

  GTA Online Executives and Other Criminals DLC - Een aanslag op je bankrekening

  GTA Online krijgt geregeld nieuwe updates, met elke keer een ander thema. De laatste DLC die uitkwam was de Executives and Other Criminals DLC. Wij waren wel benieuwd naar een leventje als een schatrijke bankier, dus dompelden ons onder in de wereld van de witteboordencriminaliteit. Maar hebben we genoten van de overweldigende luxe?

  De beste Halloween game content 2015 - De griezeligste uitbreidingen

  De griezeligste dag van het jaar staat weer om hoek en dat zien we ook zeker terug in games. Speciaal om deze dag waardig te spenderen hebben we hier een lijstje opgesteld met de beste Halloween game content 2015. Spookachtig gamen dus!

  GTA Lowriders DLC- de top 5 beste video's

  Zelf je auto pimpen? In de nieuwe Lowriders update van GTA Online kan het. De update is sinds 20 oktober uit, dus je kunt inmiddels al je verdiende centen uitgeven aan het customizen van je eigen auto. Speciaal voor de release van de GTA Lowriders DLC zijn hier de top 5 Lowriders video's voor je bij elkaar verzameld.

  15 vette game wapens waar je in games mee hebt gevochten

  Heb je er weleens bij stil gestaan hoeveel mooie, gruwelijke, grappige, sterke wapens je eigenlijk in handen hebt in games? Die sleutel uit Kingdom Hearts, dat rode schild in Mario, of wat dacht je van dat kanon aan Samus' arm in Metroid? Hier heb je 15 vette game wapens waar je ongetwijfeld al mensen mee hebt omgelegd.

  Top 5 mooiste Rockstar Editor videos

  GTA 5 PC-spelers gaan massaal los met de Rockstar Editor en mensen weten de mooiste filmpjes te maken. Dit zijn de top 5 mooiste Rockstar Editor videos die GTA 5 spelers tot nu toe hebben gemaakt!

  GTA 5 heists - Over servers, verwachtingen en kapot spelen

  De GTA 5 heists zijn er eindelijk. In de poll van vorige week konden jullie stemmen op wat jullie - nu de GTA 5 heists er zijn - gingen doen. XGN is overspoeld met stemmen en het is tijd om de resultaten te openbaren.

  GTA 5 Online - De leukste zelfbedachte activiteiten (inclusief heist)

  Of je nou wilt golven, tennissen, racen of wat dan ook, bijna alles kan in GTA 5 Online. Toch kunnen al deze activiteiten snel vervelen en vaak het is na één keer leuk geweest. Wat moet je dan nog in GTA 5 Online? XGN heeft de leukste zelfbedachte activiteiten voor GTA 5 Online op een rij gezet.

  De leukste GTA goodies

  Het valt niet te ontkennen: veel gamers hebben een zwak voor GTA, en dan met name GTA 5. Zoals dat gaat met liefde, wil je dit ook uiten, zelfs als de servers het even moeilijk hebben dankzij de Heists. Wat zijn de leukste of coolste GTA goodies om in huis te hebben? Lees het hieronder.

  Top 5 verboden games - Veel seks, geweld of bloed

  De Turkse autoriteiten willen mogelijk Minecraft verbieden. Vrij bizar nieuws natuurlijk, maar hiermee zou Minecraft niet het eerst spel zijn dat mogelijk wordt verboden. Lees in deze special de top 5 verboden games. Gelukkig niet in Nederland, maar elders in de wereld gaat het er soms heftig aan toe!

  GTA 5 PC release - Wat kunnen we verwachten?

  De PC-versie van GTA 5 is helaas weer uitgesteld door Rockstar. PC gamers zullen dus iets meer geduld moeten hebben om met GTA aan de slag te kunnen. Wat kan je eigenlijk verwachten van de GTA 5 PC variant? XGN zet het voor je op een rijtje.

  Wat speelt XGN met kerst?

  Ah, het is weer tijd voor kerst. Dat betekent gezeliig met al je geliefden van een heerlijke kerstmaaltijd genieten en afgrijselijk zoetsappige muzikale wangedrochten luisteren toch? Natuurlijk niet! Wij zijn natuurlijk gamers tot op het bot en twee dagen vrij betekent natuurlijk gamen, gamen en nog meer gamen! Dit speelt de XGN redactie met kerst.

  De top 5 beste GTA games

  Dat GTA bij veel mensen bovenaan het verlanglijstje staat is allen bekend. Welke GTA-titel men nu het liefste wil spelen is hele andere koek. We vroegen het aan jullie en aan de hand daarvan publiceren we vandaag de (schokkende) uitkomsten van de Top 5 beste GTA games.

  De geschiedenis van belangrijke game-ontwikkelaars

  Inmiddels uitgegroeid tot bedrijven die miljoenen, zo niet miljarden waard zijn, begonnen al deze triple A ontwikkelaars als kleine nietszeggende gamebedrijven. Wij vertellen hier kort het oorsprongsverhaal van vijf ontwikkelaars die niet meer weg te denken zijn uit de game-industrie.

  De open-wereld games die je gespeeld moet hebben

  Er zijn van die games die je urenlang weten op te slokken, omdat je constant wat nieuws aan het ontdekken. Vaak gaat het hier om gigantische open-wereld games die maar niet lijken op te houden. We nemen een kijkje naar game franchises die volgens ons gevoelsmatig het grootst zijn en je, als je ze gemist hebt, absoluut moet spelen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.