Grand Theft Auto Online

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, racing & shooter

  Gemaakt door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar Games

  9

  Grand Theft Auto Online Artikelen

  Top 10 beste co-op games voor PS5 en PS4 - Samen sta je sterker!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden erbij voor de top 10 beste PS5 en PS4 co-op games!

  Vijf games waarvan we een Classic versie willen zien - Meer zoals WoW Classic graag!

  Na World of Warcraft Classic zijn veel fans achter gekomen dat oude games nog steeds heel goed kunnen zijn. Zelfs Ninja, een populaire Fornite streamer is naar World of Warcraft Classic overgestapt. Dit doet je toch denken: welke games zouden nog meer een “Classic” versie moeten krijgen?

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Dit zijn jullie favoriete GTA Minigames

  Er zijn talloze GTA minigames die ons voor uren bezig kunnen houden, daarom vroegen we vorige week aan jullie wat jullie favoriete minigame is in al die uitgebrachte GTA games. We hebben al jullie antwoorden bekeken en dit is de uitslag!

  Grand Theft Auto Online Nieuws

  GTA Online update kort de laadtijden in na fix gemaakt door fan

  Een tijdje terug kwam een modder erachter dat de laadtijden van GTA Online, onnodig lang waren. De fan en modder T0ST wist via een zelfgemaakte code de laadtijden met wel 70 procent te verminderen op PC. Toen dit gedaan was door T0ST was het nog maar de vraag of dat Rockstar zelf hier ook wat aan ging doen, en goed nieuws! Er komt een officiële update aan, dat de laadtijden flink gaat verminderen.

  Streamer stopt met GTA Online omdat banen te echt zijn

  Bekende Twitch streamer Chance 'Sodapoppin' Morris, neemt een lange pauze van het streamen van GTA Online roleplay. Het werk in de game begon hij te zien als écht werk en daar heeft hij helemaal geen zin meer in.

  GTA Online laadtijden ingekort met 70 procent

  GTA Online, staat bekend om haar enorm lange laadtijden. In de zeven jaar dat de game uit is, is er nog steeds geen verschil in gemaakt vanuit Rockstar. Een ontwikkelaar met de naam T0ST, vond dit nogal opvallend en besloot er dieper op in te gaan en heeft nu zelf de tijd in weten te korten.

  Kerst is ook in GTA Online begonnen

  GTA Online heeft een nieuwe update gehad die de feestdagen naar Los Santos brengen. Ook het Wilde Westen is van een update voorzien. GTA Online en Red Dead Online zijn beide verrast met de Kerst, waardoor je nu onder andere gratis wapens en kersttruien kunt vinden.

  Enorme GTA Online Heist update nu te downloaden

  De gloednieuwe GTA Online Heist update is online. De update is zo’n 6.8 GB op PS4/Xbox One en 8.8 GB op Steam. De update brengt een hoop nieuwe dingen naar de wereld van GTA 5. In november kondigde ontwikkelaar Rockstar Games al aan dat de update onderweg was.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.