Grand Theft Auto Online

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Actie, avontuur, racing & shooter

  Gemaakt door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar Games

  9

  Grand Theft Auto Online Artikelen

  Wat kunnen we van GTA Online verwachten in 2023?

  Het is geen geheim dat Rockstar druk bezig is met de ontwikkeling van GTA 6. Maar hoe zit het ondertussen met de online wereld van Los Santos? Dit is wat we kunnen verwachten van GTA Online in 2023.

  Is het einde voor GTA Online in zicht?

  Eerder deze maand heeft Rockstar alle spelers en medewerkers bedankt voor hun inzet om GTA Online mogelijk te maken. Daarmee denken velen dat het einde voor GTA Online in zicht is. Maar is dat ook echt zo?

  Dit voegt The Criminal Enterprises update allemaal aan GTA Online toe

  Spelers van GTA Online kunnen nu genieten van een gloednieuw update: The Criminal Enterprises. Dit voegt de update allemaal aan de online wereld van GTA 5 toe.

  Deze features willen we in GTA Online voor de PS5 en Xbox Series X zien!

  GTA V en GTA Online zijn nu officieel gelanceerd voor de PS5 en Xbox Series X. Dankzij hun verbeterde hardware kunnen ze een stuk meer aan dan de voorgaande consoles. Wij hopen dan ook dat deze features komen naar de next-gen versie van GTA Online.

  Zo werkt het nieuwe GTA Online-abonnement voor PS5 en Xbox Series X/S

  De next-gen versie van Grand Theft Auto V is eindelijk uit en Rockstar komt ook meteen met een nieuw abonnement voor GTA Online - exclusief voor de PS5 en Xbox Series X/S. Dit is wat je allemaal krijgt met GTA+!

  Grand Theft Auto Online Nieuws

  Beta versie GTA Online brengt van alles boven tafel

  GTA Online is nu zo’n tien jaar uit en spelers denken misschien wel alles te weten over de game. Maar er is nu van alles boven tafel gekomen over een vroege versie van de game. Een oude bèta met geschrapte content is namelijk weer speelbaar gemaakt.

  GTA 6 fans denken weer dat Rockstar de game teaset

  Het wachten op GTA 6 duurt nu al een aardig tijdje. Het goede nieuws is dat de game nu toch echt dichtbij lijkt te komen. Sommige fans denken zelfs dat Rockstar de game al aan het teasen is.

  GTA 5 krijgt onverwachte feature in update

  GTA 5 wordt dit jaar tien. Hoewel GTA Online nog altijd content updates krijgt, konden we er redelijk vanuit gaan dat er geen andere updates meer zouden komen. Maar nu krijgen GTA Online en GTA 5 onverwacht een nieuwe feature.

  GTA Online is weer veilig te spelen na update

  Bijna 10 jaar na release worden GTA 5 en GTA online nog altijd veel gespeeld, maar dat was de afgelopen weken even niet zo verstandig. Er was namelijk een kwetsbaarheid ontdekt die maakte dat hackers toegang konden krijgen tot je PC. Gelukkig is dat nu weer opgelost.

  Update - GTA 5 krijgt belangrijke update op PC

  Aangezien we nog even moeten wachten op GTA 6, ligt de verleiding om GTA 5 weer eens op te starten op de loer. Maar het blijkt dat je dat momenteel beter niet kunt doen, in ieder geval niet op PC. Dat brengt namelijk een serieus risico met zich mee.

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.