Grand Theft Auto IV: The Complete Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, racing, role-playing, shooter, third-person shooter & vechten

  Gemaakt door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar North

  Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt - Three Leaf Clover uit GTA IV

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een missie uit Grand Theft Auto IV.

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Top 10 LHBT personages in games - Wees jezelf!

  In deze top 10 LHBT personages in games bespreken we tien geweldige personages. De seksualiteit van een personage hoeft geen rol te spelen in hoe geweldig een personage kan zijn. Er zijn een aantal goede voorbeelden in games die dit bewijzen. Dit zijn ze!

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Minigames in games - Ideaal tijdverdrijf voor de koning

  Op Koningsdag vieren we samen met de rest van Nederland de verjaardag van Willem-Alexander. Dat is niet alleen een goed excuus om helemaal los te gaan, maar de dag staat ook centraal voor een heleboel leuke activiteiten. Alleen dit jaar wordt het geen koekhappen, maar kijken we naar acht minigames in games om je mee te vermaken!

  Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Nieuws

  Heel veel GTA muziek verwijderd uit GTA IV

  Achter je hoor je de knallende sirenes van de politie. Het maakt je alleen niets uit, want je favoriete songs knallen door de speakers van je autoradio. Mogelijk ervaar je achtervolgingen in de toekomst toch iets anders, omdat veel GTA muziek uit Grand Theft Auto IV verwijderd wordt.

  Rockstar kondigt GTA 4 Xbox One release aan

  Na GTA 5 is er nu ook een GTA 4 Xbox One release. Uitgever Rockstar maakte bekend dat de game backwards compatible is gemaakt.

  GTA uitverkoop voor PlayStation systemen

  Er is op dit moment een GTA uitverkoop aan de gang in de PlayStation store. Verschillende delen van de serie zijn nu met korting te verkrijgen.

  Rockstar North baas Leslie Benzies verlaat GTA-ontwikkelaar

  Rockstar North baas Leslie Benzies, die ook jarenlang werkte aan de Grand Theft Auto-games, heeft het bedrijf verlaten. Dat heeft hij gezegd volgens Gamesindustry.biz.

  GTA film krijgt Bill Paxton als Jack Thompson

  Bill Paxton (Titanic, Apollo 13, Aliens) speelt de rol van Jack Thompson in de GTA film van de Britse omroep BBC. Dat meldt Deadline.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.