Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Artikelen

  Top 5 onmisbare verhaal DLC

  DLC, je houdt ervan of je kotst het uit. Sommigen zijn van mening dat het de game-industrie om zeep helpt, anderen zweren bij een exclusief zwaard of nieuwe skin. Naast DLC die wat extra items bieden is er ook verhaalgedreven DLC en dát kan soms nog meer toevoegen aan een game. Daarom is hier een top 5 onmisbare verhaal DLC!

  Top 10 gay momenten in games - Laat de homo in je los!

  De Gay Pride is pas over één maand, maar XGN heeft alvast besloten om een korte tocht door de game geschiedenis te nemen. XGN onderzocht de top 10 gay momenten in games. En met de Amerikaanse wet die onlangs is doorgevoerd waarin homostellen mogen trouwen vonden wij het een mooi moment om dit te eren met deze special!

  De top 5 beste standalone DLC in games

  Sommige DLC’s zijn anders dan anders, standalone DLC’s bijvoorbeeld. DLC waarbij je de game niet eens nodig hebt, dat is pas mooi. Pareltjes in de oceaan. DLC die niet vergeten mag worden. Daarom speciaal voor die pareltjes: Een top 5 beste standalone DLC in games.

  PlayStation Store Update - Pure Chess en Star Wars

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat je gauw een bezoekje moet brengen aan de PlayStation Store voor weer een nieuwe lading aan demo's, games en downloadbare content.

  Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Review

  Alweer een aantal maanden geleden wist Rockstar de Xbox 360 bezitters te verblijden met de uitbreidingen van Grand Theft Auto IV op een schijfje. Weten deze twee extra verhaallijnen ook de PlayStation 3 bezitters te boeien, of komt Rockstar hiermee toch te laat?

  De missies van Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony

  Vanaf vandaag ligt Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City in de winkel. Op deze disc vind je beide downloadbare contents van Grand Theft Auto IV. Om jullie voor te bereiden hebben we naast de recensie van GTA IV: The Ballad of Gay Tony, ook de eerste vijf missies voor jullie op een rijtje gezet.

  Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony Review

  Met Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony zul je voorlopig de laatste avonturen in het Liberty City van GTA IV beleven. Is het spel door de toevoeging van een Gay Tony voor watjes, of speel je alsnog de onverwoestbare keiharde bikkel?

  Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony Preview

  De afgelopen weken is een hoop informatie naar buiten gekomen over de tweede uitbreiding van Grand Theft Auto IV. Volgens de screenshots en trailers gaat The Ballad of Gay Tony compleet over de top zijn. Is dit echt zo, en zo ja, is dit dan ook echt een verbetering?

  Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned Review

  April vorig jaar werd door veel gamers de nieuwste Grand Theft Auto game, GTA4, met open armen ontvangen. Al voor de game uit was werd door Rockstar bekend gemaakt dat de game tevens downloadbare content zou gaan krijgen die alleen voor de Xbox 360 beschikbaar zou zijn en ondanks dat de game door iedereen met open armen werd ontvangen, waren de PlasyStation 3 bezitters toch licht teleurgesteld.Ondertussen is de DLC uit, maar was het terecht dat PS3-bezitters teleurgesteld waren of stelt deze DLC ons teleur?

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.