Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Rockstar Games & Rockstar North en uitgegeven door Rockstar Games & Rockstar North

  8.8

  Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Artikelen

  Top 5 onmisbare verhaal DLC

  DLC, je houdt ervan of je kotst het uit. Sommigen zijn van mening dat het de game-industrie om zeep helpt, anderen zweren bij een exclusief zwaard of nieuwe skin. Naast DLC die wat extra items bieden is er ook verhaalgedreven DLC en dát kan soms nog meer toevoegen aan een game. Daarom is hier een top 5 onmisbare verhaal DLC!

  Top 10 gay momenten in games - Laat de homo in je los!

  De Gay Pride is pas over één maand, maar XGN heeft alvast besloten om een korte tocht door de game geschiedenis te nemen. XGN onderzocht de top 10 gay momenten in games. En met de Amerikaanse wet die onlangs is doorgevoerd waarin homostellen mogen trouwen vonden wij het een mooi moment om dit te eren met deze special!

  De top 5 beste standalone DLC in games

  Sommige DLC’s zijn anders dan anders, standalone DLC’s bijvoorbeeld. DLC waarbij je de game niet eens nodig hebt, dat is pas mooi. Pareltjes in de oceaan. DLC die niet vergeten mag worden. Daarom speciaal voor die pareltjes: Een top 5 beste standalone DLC in games.

  PlayStation Store Update - Pure Chess en Star Wars

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat je gauw een bezoekje moet brengen aan de PlayStation Store voor weer een nieuwe lading aan demo's, games en downloadbare content.

  Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Review

  Alweer een aantal maanden geleden wist Rockstar de Xbox 360 bezitters te verblijden met de uitbreidingen van Grand Theft Auto IV op een schijfje. Weten deze twee extra verhaallijnen ook de PlayStation 3 bezitters te boeien, of komt Rockstar hiermee toch te laat?

  Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Nieuws

  Rockstar Games Humble Bundle, 12 Rockstar games voor 12 euro

  Gamen en het regenwoud redden, dat kan met de Rockstar Games Humble Bundle! Er zijn verschillende bundels met games en voor elke aankoop zal Rockstar een gedeelte van de winst doneren aan de Rainforest Alliance, een fonds dat zich inzet om het regenwoud te redden.

  Rockstar games dit weekend extra goedkoop op Steam

  Als jouw gamecollectie nog een aantal Rockstar games mist, dan is dit het juiste weekend om die schade in te halen. Op Steam zijn deze games namelijk voor een extra zacht prijsje te koop.

  Meer GTA-games zouden de franchise geen goed doen

  Als Take-Two regelmatiger met een Grand Theft Auto game kwam, dan zou dat op de lange duur slecht nieuws zijn voor de serie. Dit beweert Karl Slatoff, chief operating officer bij Take-Two.

  Rockstar hintte al naar GTA V in Episodes from Liberty City

  Op YouTube is een filmpje verschenen waaruit blijkt dat ontwikkelaar Rockstar Games Grand Theft Auto V al aan het teasen was in Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.