Grand Theft Auto

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar North

  Grand Theft Auto Artikelen

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Dit zijn jullie favoriete GTA Minigames

  Er zijn talloze GTA minigames die ons voor uren bezig kunnen houden, daarom vroegen we vorige week aan jullie wat jullie favoriete minigame is in al die uitgebrachte GTA games. We hebben al jullie antwoorden bekeken en dit is de uitslag!

  Welke GTA minigames zijn jullie favoriet? [poll]

  We kopen en spelen Grand Theft Auto natuurlijk allemaal voor de geweldige singleplayer modus en sinds GTA 5 ook voor de toffe multiplayer modus, maar er valt veel meer te doen! Er zijn namelijk heel veel leuke GTA minigames die het spelen waard zijn.

  Wat is jouw favoriete GTA? - XGN Doe Mee

  Het is weer weekend, dus tijd voor de XGN Doe Mee! Deze week willen wij het graag hebben over de eerste trailer van de Power Rangers! Dat is natuurlijk maar een geintje, de Doe Mee wil jouw favoriete GTA namelijk weten. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  15 vette game wapens waar je in games mee hebt gevochten

  Heb je er weleens bij stil gestaan hoeveel mooie, gruwelijke, grappige, sterke wapens je eigenlijk in handen hebt in games? Die sleutel uit Kingdom Hearts, dat rode schild in Mario, of wat dacht je van dat kanon aan Samus' arm in Metroid? Hier heb je 15 vette game wapens waar je ongetwijfeld al mensen mee hebt omgelegd.

  Grand Theft Auto Nieuws

  Rockstar North baas Leslie Benzies verlaat GTA-ontwikkelaar

  Rockstar North baas Leslie Benzies, die ook jarenlang werkte aan de Grand Theft Auto-games, heeft het bedrijf verlaten. Dat heeft hij gezegd volgens Gamesindustry.biz.

  GTA film krijgt Bill Paxton als Jack Thompson

  Bill Paxton (Titanic, Apollo 13, Aliens) speelt de rol van Jack Thompson in de GTA film van de Britse omroep BBC. Dat meldt Deadline.

  Poll - Wie is de beste GTA hoofdpersoon?

  GTA kent al een rijke geschiedenis met heel wat verschillende hoofdpersonen. GTA 5 trakteerde ons zelfs op drie hoofdpersonen. Wie is nou de beste hoofpersoon? De beste hoofdpersonen staan in de poll, je hoeft alleen nog maar te stemmen.

  GTA HD bundel: plannen zijn niet van de tafel

  Een GTA HD bundel staat bij Rockstar niet op de planning, maar plannen om alle voorgaande GTA-games in één HD bundel uit te geven, zijn niet van de tafel.

  Rockstar mogelijk bezig met nieuwe GTA

  Rockstar is mogelijk bezig met een nieuwe Grand Theft Auto. De ontwikkelaar heeft althans City Stories als merknaam vastgelegd bij het Amerikaanse Trademark Office.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.