Gran Turismo 5

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Polyphony Digital en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & Polyphony Digital

  9.3

  Gran Turismo 5 Artikelen

  10 PlayStation sequels die de PS5 next-gen kunnen laten winnen

  Hoewel we nog maar weinig weten over de daadwerkelijke release van de PlayStation 5 kunnen we al wel flink speculeren over welke games Sony uit moet brengen. Specifiek hebben we het over PlayStation sequels die ervoor kunnen zorgen dat Sony de volgende generatie wint. Het Japanse bedrijf staat nu aan de top en met deze PlayStation sequels kan de PS5 ook next-gen winnen!

  Top 10 beste Sony franchises - Welke is de beste?

  Naast Microsoft heeft Sony natuurlijk ook een eigen collectie franchises waar het bedrijf op draait. Hierbij een top 10 beste Sony franchises.

  Top 10 racegames

  De poll is weer gesloten en jullie hebben mogen stemmen op de beste racegame. We hebben jullie een aardige lijst voorgeschoteld, dus laten we kijken welke tien games eruit zijn gerold.

  De 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games

  Na de top 25 van de beste PlayStation 3 games, is hier nu de lijst met de 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games. Wellicht een iets moeilijkere opgave, maar desondanks toch te doen. Hieronder mijn 25-delige special van geflopte, mislukte en ronduit paupergames die de PS3 ons de afgelopen jaren gebracht heeft. Overigens: zoals de titel van dit artikel al aangeeft, gaat deze special over PS3-games die in mijn ogen tegenvielen. Dit betekent dus niet dat alle 25 genoemde games per definitie slechte games zijn.

  Gran Turismo 5 Review

  De ontwikkeling van Gran Turismo 5 is niet bepaald in de hoogste versnelling gegaan. Na zes jaar ontwikkelen heeft Polyphony Digital eindelijk haar nieuwste troef af. Is het uiteindelijk een glimmend racemonster geworden of moeten we het doen met een afgedankt tweedehandsje?

  Gran Turismo 5 Nieuws

  Laatste Gran Turismo 5-event geeft auto's voor GT 6

  De online servers van Gran Turismo 5 sluiten eind deze maand en daarom heeft Sony een speciaal evenement aangekondigd voor de racegame. Hierbij valt ook nog wat te verdienen, aangezien een deelname je extra auto's oplevert in Gran Turismo 6.

  Gran Turismo 5 DLC 30 april uit PS Store

  Na 30 april zal en geen downloadable content meer beschikbaar zijn op de PlayStation Store voor Gran Turismo. Dit liet PolyPhony Digital weten via haar officiële website.

  Sony sluit multiplayer Gran Turismo 5 in 2014

  Sony is van plan volgend jaar de stekker uit de multiplayer van een lading games te trekken. De meest bekende titel die niet meer online kan worden gespeeld, is Gran Turismo 5.

  Gran Turismo 6 verkoopt dramatisch in de eerste week

  Waar Gran Turismo 5 nog een verkoophit bleek te zijn, doet opvolger Gran Turismo 6 het een stuk minder. In vergelijking verkocht GT6 maar een vijfde van wat GT5 in de openingsweek verkocht, terwijl GT6 de enige grote release afgelopen week was.

  Gran Turismo krijgt nieuwe content en een update

  Gran Turismo draait alweer een tijdje mee en heeft ook al de nodige updates gehad. Nu is de game weer toe aan een update en er zijn nogal wat veranderingen dit keer.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.