Gotham City Impostors

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Monolith Productions en uitgegeven door Warner Bros. Interactive & Monolith Productions

  7

  Gotham City Impostors Artikelen

  Xbox Deals of the Week: Injustice en Batman

  Deze week neemt Microsoft de Xbox Live Gold-leden mee in de wereld van superhelden. Er zijn namelijk veel aanbiedingen met Injustice en Batman te vinden in deze editie van Xbox Deals of the Week.

  Gotham City Impostors Review

  Een hoop mensen zouden een moord doen om voor een dagje in de schoenen te mogen staan van een held als Batman of een schurk als Joker. Zo lang deze twee echter waken over de straten van Gotham is er niemand die hun plaats in durft te nemen. Maar wat nou als deze twee een vakantie nemen of om wat voor reden dan ook tijdelijk niet beschikbaar zijn? Dan nemen alledaagse mensen zoals jij het heft in eigen handen om als slechte namaak held of schurk de straten onveilig te maken. Dat kan allemaal in Gotham City Impostors en de vraag is dus of deze game zelf ook een slechte imitatie is.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Speciaal voor Disney-prinsesjes

  Een nieuwe week, een nieuwe Xbox Live Update. Deze week is gevuld met een aantal zeer toffe downloadbare games, dus het is downloaden geslagen.

  PlayStation Store Update - 9 februari

  De meesten zullen alweer drie drukke werkdagen achter de rug hebben. Of je nou op school zit of al een vaste baan hebt, op donderdag is het tijd voor ontspanning. Gister heeft de PlayStation Store namelijk weer een update gekregen. Dat betekent dat we een lading nieuw gamevoer kunnen binnen hengelen.

  PlayStation Store Update - 1 februari

  Het is weer woensdag en dat betekent dat we weer tonnen aan nieuwe content kunnen verwachten in de PlayStation Store. Met het weekend in aantocht doe je er goed aan om alvast wat game-voer in te slaan.

  Gotham City Impostors Nieuws

  Xbox Games with Gold voor juli bekend

  Microsoft kondigt vandaag de gratis games voor juli aan die je kunt downloaden met Xbox Live Gold. De games zijn onderdeel van het Games with Gold programma van het bedrijf.

  Sony houdt 'Lost Treasures' PSN-uitverkoop

  Sony houdt momenteel uitverkoop op de PlayStation 3 en PS Vita onder de noemer 'Lost Treasures'. De details van de uitverkoop zijn inmiddels bekend.

  Actie en avontuur in nieuwe Xbox Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week. Deze keer staan er flink wat actie en avonturistische spellen in de spotlight. Denk bijvoorbeeld aan I am Alive en Gotham City Imposters.

  Gotham City Impostors nu gratis te spelen

  Fans van Batman opgelet. Het spel Gotham City Impostors is met ingang van vandaag gratis te downloaden op Steam. Waar fans eerst moesten betalen om als imitator van Burce Waynes alter ego door de straten van Gotham City te kunnen rennen, kan dat nu voor een appel en een ei.

  Gratis Gotham City Imposters DLC introduceert Arkham Asylum

  De gestoorde game Gotham City Imposters wordt op 16 mei uitgebreid met een nieuwe map, welke zich af gaat spelen in Arkham Asylum.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.