GoldenEye: Reloaded

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Activision en uitgegeven door Activision

  5.5

  GoldenEye: Reloaded Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt - Facility uit GoldenEye 007

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit GoldenEye 007.

  Top 10 beste game reboots

  Je favoriete serie begint van vooraf aan. Alles wat je tot dusver wist blijkt onzin. De hele machine wordt opnieuw opgestart en een bekende franchise wordt opnieuw (vanuit een andere hoek) belicht. Dat is wat we in de videogame-industrie een reboot noemen. De top 8 beste game reboots hebben we voor jou op een rijtje gezet.

  De 10 beste first-person shooters (FPS)

  First-person shooters, we worden er tegenwoordig mee dood gegooid. Het is de afgelopen jaar het genre waar gigantische successen in worden geboekt. Denk aan Call of Duty die elk jaar als een gek verkoopt, en wat dacht je van de best verkochte nieuwe IP ooit, Destiny. Daarom vroegen we aan jullie om de tien beste FPS uit te kiezen, en daar hebben we nu de uitslag van.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Goldeneye 007: Reloaded demo

  Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben, houdt Microsoft zich op het moment vooral bezig met het nieuwe Xbox 360 dashboard. Daardoor is er weinig nieuws op Xbox Live.

  GoldenEye 007: Reloaded Review

  Samen met Super Mario 64 en The Legend of Zelda: Ocarina’s Time was GoldenEye, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1995, hét paradepaardje van de Nintendo 64. Velen zien het spel zelfs als een heuse kweekvijver waar de hedendaagse first-person shooters uit zijn ontstaan. In de loop der tijd maakte het genre steeds meer furore, waardoor het uiteindelijk voor een tsunami aan schietspellen heeft gezorgd. Heeft een remake van GoldenEye 007 dan eigenlijk nog wel bestaansrecht?

  GoldenEye: Reloaded Nieuws

  Pierce Brosnan niet zo goed in GoldenEye

  Pierce Brosnan, de acteur uit oudere James Bond films, is geen ster in gamen. Hij mag dan een goede James Bond hebben gespeeld, maar als het gaat om James Bond spelen is hij niet al te best. Dat bleek toen hij het opnam tegen Jimmy Fallon op de Amerikaanse televisie.

  Goldeneye 007 had bijna geen multiplayer

  De zeer invloedrijke first person shooter Goldeneye 007, die in 1997 uitkwam voor de Nintendo 64, had bijna niet zijn iconische multiplayermodus gehad. Dit laat ontwikkelaar Rare weten.

  GoldenEye 007: Reloaded nu ook op PSN verkrijgbaar

  Behalve in de winkels is de PlayStation 3-versie van GoldenEye 007: Reloaded nu ook verkrijgbaar in de PlayStation Store. Dat meldt uitgever Activision in een naar ons verstuurd persbericht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.