God of War: Saga Artikelen

  Wat is de beste God of War game? [poll]

  Nog eventjes wachten en dan is het zo ver, dan kunnen we aan de slag met de nieuwste God of War. Voor ons dus tijd om terug te blikken op de historie van de game en te peilen wat de beste God of War games zijn volgens jullie.

  God of War Recap - Hoe Kratos een einde aan alles maakte

  Het ligt nog vers in het geheugen: de aankondiging van God of War 3 Remastered. Nog even weer de game opnieuw beleven voordat deeltje 4 verschijnt. En om alles op een rijtje te zetten hebben we nu een God of War recap! Enjoy.

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de beste PlayStation exclusives ooit zijn en jullie hebben een flink aantal stemmen uitgebracht! Het scheelde niet veel of de eerste en tweede plek zouden omgedraaid zijn, maar we hebben een winnaar. Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  God of War: Saga Nieuws

  God of War game director verlaat ontwikkelaar

  Todd Papy, game director van God of War: Ascension, verlaat de studio Santa Monica waar hij al sinds de eerste God of War game actief is. Papy maakt dit bekend via een bericht op Twitter.

  God of War HD gratis voor PlayStation Plus leden

  De HD-versie van God of War is vanaf vandaag gratis voor alle PlayStation Plus leden. Zo kunnen gamers nog even genieten van het origineel voordat ze aan de slag gaan met God of War:Ascension.

  God of War en inFamous krijgen collectie

  Sony Computer Entertainment America heeft twee nieuwe collecties met PlayStation 3 games aangekondigd. Deze keer worden alle God of War en inFamous titels gebundeld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.