God of War III Remastered

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door SCE Santa Monica Studio en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8.5

  God of War III Remastered Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  PlayStation Plus games september 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Het is weer tijd voor een PlayStation Plus games update. Sony heeft deze maand een paar dikke titels in petto voor ons. Zo gaan we op pad in God of War 3 Remastered en mogen we knallen in Destiny 2. Kom maar op september!

  Wat is de beste God of War game? [poll]

  Nog eventjes wachten en dan is het zo ver, dan kunnen we aan de slag met de nieuwste God of War. Voor ons dus tijd om terug te blikken op de historie van de game en te peilen wat de beste God of War games zijn volgens jullie.

  God of War Recap - Hoe Kratos een einde aan alles maakte

  Het ligt nog vers in het geheugen: de aankondiging van God of War 3 Remastered. Nog even weer de game opnieuw beleven voordat deeltje 4 verschijnt. En om alles op een rijtje te zetten hebben we nu een God of War recap! Enjoy.

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  God of War III Remastered Nieuws

  Game Outlet Black Friday deals 2018 - Racen als Max Verstappen

  De Black Friday aanbiedingen vliegen je deze tijd continu om de oren. Na eerder al deals van bol.com, MediaMarkt en Game Mania te hebben gezien, is het nu tijd voor Game Outlet. Dit zijn de hoogtepunten van de Game Outlet Black Friday deals 2018.

  PlayStation Now release komt naar Europa

  Hoewel Sony het nog niet officieel heeft bevestigd, lijkt het nu toch vrijwel zeker te zijn. De eerste berichten over een PlayStation Now release in zowel Nederland als België zijn naar buiten gekomen.

  Intertoys Sunday Sale - Korting op games en consoles zondag 13 maart!

  Intertoys houdt aanstaande zondag een speciale Intertoys Sunday sale. In deze sale zijn veel games en hardware in de aanbieding zodat jij je slag kunt slaan op leuke aanbiedingen.

  Nedgame sale - Feestelijke doorstart ForeGames

  Gamewinkel ForeGames in Tilburg maakt, dankzij een overname door winkelketen Nedgame, een doorstart en heeft daarom een feestelijke heropening gepland, compleet met Nedgame sale. Deze vindt zaterdag 18 juli van 10 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags plaats.

  Geen nieuwe plannen voor God of War Remasters

  Aaron Kaufman van Sony Santa Monica laat weten dat er geen plannen zijn om meer God of War Remasters te publiceren op PlayStation 4.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.