God of War: Ascension

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door SCE Santa Monica Studio en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & SCE Santa Monica Studio

  8.5

  God of War: Ascension Artikelen

  Wat is de beste God of War game? [poll]

  Nog eventjes wachten en dan is het zo ver, dan kunnen we aan de slag met de nieuwste God of War. Voor ons dus tijd om terug te blikken op de historie van de game en te peilen wat de beste God of War games zijn volgens jullie.

  God of War Recap - Hoe Kratos een einde aan alles maakte

  Het ligt nog vers in het geheugen: de aankondiging van God of War 3 Remastered. Nog even weer de game opnieuw beleven voordat deeltje 4 verschijnt. En om alles op een rijtje te zetten hebben we nu een God of War recap! Enjoy.

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de beste PlayStation exclusives ooit zijn en jullie hebben een flink aantal stemmen uitgebracht! Het scheelde niet veel of de eerste en tweede plek zouden omgedraaid zijn, maar we hebben een winnaar. Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Top 10 beste game prequels - Uitdieping van het verhaal

  Verhalen in games kunnen soms erg verwarrend zijn. Zeker als er gehint wordt naar eerdere gebeurtenissen. Daarom brengen ontwikkelaars soms een prequel uit die uitlegt hoe het verhaal tot stand is gekomen. Dit zijn de beste game prequels!

  God of War: Ascension Nieuws

  PlayStation Now release komt naar Europa

  Hoewel Sony het nog niet officieel heeft bevestigd, lijkt het nu toch vrijwel zeker te zijn. De eerste berichten over een PlayStation Now release in zowel Nederland als België zijn naar buiten gekomen.

  God of War game director verlaat ontwikkelaar

  Todd Papy, game director van God of War: Ascension, verlaat de studio Santa Monica waar hij al sinds de eerste God of War game actief is. Papy maakt dit bekend via een bericht op Twitter.

  Japan krijgt doorzichtige PS3-controller

  In navolging van de release van de PlayStation 4 op 29 november aanstaande, krijgt Sony's thuisland Japan exclusief een doorzichtige 'Crystal' DualShock controller voor de huidige PlayStation 3 console, zo meldt Siliconera op haar website.

  1-tegen-1 gevechten in God of War: Ascension

  Zojuist heeft Santa Monica Studios update 1.09 uitgegeven. Naast de standaard verbeteringen staat in deze update met name de toevoeging van één tegen één gevechten centraal. Of zoals de ontwikkelaar het zelf noemt, de Bout of Honor.

  Gears en God of War verkopen zouden tegenvallen

  Gears of War: Judgment en God of War: Ascension lijken het minder goed te doen dan verwacht. Een analist voorspelt dat de games beide minder dan 500.000 exemplaren hebben verkocht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.