God of War

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door SCE Santa Monica Studio en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  9

  God of War Artikelen

  Wat worden de gratis PlayStation Plus games van juni 2021?

  Sony verwent ons maar dit jaar. PlayStation 5 gamers krijgen met grote regelmaat een toffe next gen titel gratis en PS4 bezitters mogen, zoals al tijden, maandelijks genieten van gratis PS4-games. De maand is weer bijna om en dat betekent dat we weer vooruit blikken en voorspellen wat de gratis PS Plus games van juni 2021 worden!

  Top 10 beste PS5 games - Parels op de PlayStation 5

  De PlayStation 5 is nu een aantal maanden op de markt, terwijl steeds meer PS5 games verschijnen. Nu de Sony console ook steeds meer woonkamers siert, is het tijd om de beste games voor de Playstation 5 uit te lichten. Daarom zetten we de beste PS5 games aller tijden op een rijtje.

  Column: Next-gen heeft mij verpest

  De PlayStation 5 staat nu al zo’n half jaar in mijn entertainmentcentrum (PlayStation stuurde ons de console voor releasedatum op) en heeft mijn ogen geopend voor een nieuwe wereld. Onbedoeld heeft de console me alleen ook een beetje verwend geraakt en nu kan ik niet meer terug. Sterker nog, ik durf zelfs te zeggen dat next-gen me heeft verpest.

  De God of War PS5 voordelen op een rij

  God of War was al op de PS5 te spelen, maar tot nu toe kon dit alleen met dezelfde instellingen als op de PlayStation 4 Pro. Santa Monica Studios heeft hier nu verandering in gebracht. God of War PS5 is nu mooier en soepeler dan ooit tevoren. Je leest hier alle God of War PS5 voordelen die jij moet weten.

  Deze PS4 games moet je spelen voordat next-gen arriveert!

  Nog maar een maandje wachten en dan lanceert de PlayStation 5. Na de next-gen graphics te hebben aanschouwd wil je waarschijnlijk niet meer terug naar de oude generatie, dus voordat het zover, moet je deze PS4 games hebben gespeeld!

  God of War Nieuws

  Update - God of War Ragnarok titel en logo zijn onofficieel

  In een nieuwe dia in Sony’s investeerdersrapport is er een nieuw logo van God of War Ragnarok verschenen met een nieuwe titel voor de sequel. Toch kunnen we de God of War Ragnarok titel en logo voor de PS5 die hierin staan niet compleet geloven.

  Voorlopig krijgen we geen God of War film

  Sony is druk bezig met het verfilmen van The Last of Us en ook Uncharted. Naast deze twee toppers, moeten ook films komen gebaseerd op Twisted Metal en Ghost of Tsushima. Door alle aankomende verfilmingen die Sony van plan is, kunnen fans natuurlijk niet wachten tot we Kratos voor het eerst te zien krijgen op het grote scherm, maar helaas is er slecht nieuws over een God of War film.

  Komen Uncharted en God of War naar mobiel?

  Gaan we Uncharted en God of War in de toekomst op onze mobiel spelen? Als het aan Sony ligt blijkbaar wel. De techgigant heeft een vacature online geplaatst voor de leiding over de mobiele afdeling.

  Fan maakt toffe supercut iconische PS4 karakters

  Met State of Play op donderdagavond is het tijd om alvast lekker in de sfeer te komen. Gelukkig heeft een PlayStation fan een toffe supercut gemaakt van alle iconische PS4 karakters.

  Gratis God of War PS5 upgrade vanaf vandaag speelbaar

  Sony Santa Monica Studio brengt vandaag een gratis upgrade uit voor God of War. Hierdoor kunnen alle spelers met een PS5 gratis aan de slag met een upgrade voor de game die Kratos er beter dan ooit uit laat zien. Tijd om de Leviathan Axe uit de kast te pakken!

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.