God of War

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door SCE Santa Monica Studio en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  9

  God of War Artikelen

  Top 10 beste PS5 games - Parels op de PlayStation 5

  De PlayStation 5 is nu een aantal maanden op de markt, terwijl steeds meer PS5 games verschijnen. Nu de Sony console ook steeds meer woonkamers siert, is het tijd om de beste games voor de Playstation 5 uit te lichten. Daarom zetten we de beste PS5 games aller tijden op een rijtje.

  De God of War PS5 voordelen op een rij

  God of War was al op de PS5 te spelen, maar tot nu toe kon dit alleen met dezelfde instellingen als op de PlayStation 4 Pro. Santa Monica Studios heeft hier nu verandering in gebracht. God of War PS5 is nu mooier en soepeler dan ooit tevoren. Je leest hier alle God of War PS5 voordelen die jij moet weten.

  Deze PS4 games moet je spelen voordat next-gen arriveert!

  Nog maar een maandje wachten en dan lanceert de PlayStation 5. Na de next-gen graphics te hebben aanschouwd wil je waarschijnlijk niet meer terug naar de oude generatie, dus voordat het zover, moet je deze PS4 games hebben gespeeld!

  5 dingen die we in next-gen games niet willen zien!

  Het einde van deze generatie is bijna hier en dus blikken we alvast vooruit op wat er de komende generatie allemaal op de schop kan om voor nog meer plezier te zorgen. Natuurlijk zijn er meer dan genoeg toptitels verschenen op de PS4 en Xbox One, maar een aantal elementen storen ons mateloos. Deze vijf elementen in next-gen games willen we niet zien!

  De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 36)

  De zomer komt langzaam aan zijn einde. Dat betekent dat de zon langzaam maar zeker minder van zich zal laten zien en het weer wat kouder zal worden. Een ding wat niet voorbij gaat is de constante stroom aan aanbiedingen op games en tech. Het is tijd om de beste deals van week 36 op een rij te zetten!

  God of War Nieuws

  Fan maakt toffe supercut iconische PS4 karakters

  Met State of Play op donderdagavond is het tijd om alvast lekker in de sfeer te komen. Gelukkig heeft een PlayStation fan een toffe supercut gemaakt van alle iconische PS4 karakters.

  Gratis God of War PS5 upgrade vanaf vandaag speelbaar

  Sony Santa Monica Studio brengt vandaag een gratis upgrade uit voor God of War. Hierdoor kunnen alle spelers met een PS5 gratis aan de slag met een upgrade voor de game die Kratos er beter dan ooit uit laat zien. Tijd om de Leviathan Axe uit de kast te pakken!

  God of War ontwikkelaar hint naar sequel en PS5 mogelijkheden

  God of War is één van de beste games op de PlayStation 4, maar over een sequel op de PS5 is nog geen officieel woord gesproken. Cory Barlog, de regisseur van de game, heeft in een interview nu wel laten weten wat voor mogelijkheden de next-gen console biedt voor God of War 2.

  God of War: B is for Boy leert je het alfabet

  Als je God of War zegt, dan zeg je Kratos en als je Kratos zegt, dan denk je al aan het vermoorden van alle Griekse goden en het recente avontuur in het Noorden. Dat laatste avontuur kan jou nu helpen om het alfabet te leren. God of War heeft namelijk een ABC voor volwassenen gekregen met de titel God of War: B is for Boy

  PSN Store Sale biedt veel games onder 20 euro aan

  Er is een nieuwe PSN Store Sale te vinden die veel PS4-games voor nog geen 20 euro aanbiedt. Voor een greintje van de oorspronkelijke prijs kun je nu grote titels in huis halen. Aanbiedingen van onder andere FIFA 20, Assassin's Creed Origins en God of War zijn te vinden. Het overzicht vind je hieronder.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.