God Eater 3

  Uitgebracht voor PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Marvelous First Studio en uitgegeven door Bandai Namco Games

  7.5

  God Eater 3 Artikelen

  Reageer en Win - Vrijkaarten The White Crow & God Eater 3 PS4

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op 3 keer een set vrijkaarten voor de bioscoopfilm The White Crow. Ook maken jullie kans op God Eater 3 voor de PlayStation 4. Bekijk de video hieronder, waarin Sonja uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  God Eater 3 Review - Enorme monsters tegen de vlakte werken

  De wereld is in as gehuld en achter ieder verwoest gebouw schuil mogelijk een enorm monster. Gelukkig heb je enorme wapens bij je. In deze God Eater 3 review ben jij een God Eater en lust je je vijanden stuk voor stuk rauw. Hoewel de game een heerlijk gameplaysausje heeft, smaken niet alle onderdelen van deze actie-avonturengame even lekker.

  Game releases februari 2019 - Anthem en Metro Exodus

  We zijn bij de tweede maand van het jaar aangekomen en we kunnen eindelijk Kingdom Hearts 3 spelen. In januari hadden we weer een grote lijst met flink wat titels, maar de lijst met game releases van februari is iets korter. Ondanks de korte lijst komen er toch toffe games uit deze maand.

  God Eater 3 Nieuws

  God Eater 3 Switch Demo aangekondigd door Bandai Namco

  God Eater 3 is al een tijdje uit voor PC en PlayStation 4, maar de Switch versie laat nog even op zich wachten. Voor wie dat wachten een beetje zat is is er een God Eater 3 Switch demo op komst.

  God Eater 3 releasedatum bekendgemaakt + nieuwe trailer

  Bandai Namco Entertainment Europe heeft de releasedatum van God Eater 3 aangekondigd. De game zal vanaf 8 februari 2019 op de PlayStation 4 en op de pc verschijnen. Ook heeft het bedrijf een nieuwe trailer van de game vrijgegeven. De trailer bevat meer informatie over het verhaal.

  God Eater 3 trailer vrijgegeven

  Bandai Namco heeft middels een trailer de game God Eater 3 aangekondigd. Een releasedatum is nog niet bekend, evenals op welke platformen de titel zal verschijnen. Via bovenstaande video is de God Eater 3 trailer te zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.