God Eater 2: Rage Burst

  Uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  7.5

  God Eater 2: Rage Burst Artikelen

  De top 10 beste games van 2016 volgens Jimmy Kemkes

  Jimmy kwam binnen lopen bij XGN: een video-achtergrond en een tikkeltje verlegen. Inmiddels is deze man een van de beste schrijvers binnen de XGN redactie. Hij kan toveren met zinnen! En hij gamet. Hij gamet veel! Dit is de top 10 beste games van 2016 volgens Jimmy Kemkes!

  God Eater 2 Rage Burst Review - Als een god in Frankrijk

  Als een Japanse game naar het Westen komt, dan mag je je borst wel nat maken. Weet het nieuwste deel uit de monsterjaag franchise de stuipen op het lijf te jagen, of toch meer liefde voor de serie te kweken? Lees het in de God Eater 2 Rage Burst review.

  Game releases augustus 2016 - Eindelijk No Man's Sky!

  De eerste van de maand is standaard de dag dat het maandoverzicht voor de game releases wordt uitgegeven. Ook deze maand staan er weer hele mooie titels tussen met als hoogtepunt natuurlijk No Man's Sky! Kijk snel hieronder wat je nog meer kan vinden in het game releases augustus 2016 maandoverzicht.

  God Eater Preview - De Aragami komen naar Europa

  De God Eater-reeks is al vijf jaar een groot succes in Japan. Naast een anime zullen ook de eerste twee games uit deze franchise op 30 augustus eindelijk naar Europa komen. Wij kregen alvast een voorproefje op de RPGtour in Parijs. Lees er alles over in onze God Eater preview!

  God Eater 2: Rage Burst Nieuws

  God Eater 2 Rage Burst trailer toont gameplay in 60 fps

  Een nieuwe God Eater 2 Rage Burst trailer is verschenen en toont gameplay van de game op PC. Volgens de ontwikkelaar zal de PC versie van God Eater 2 Rage Burst 60 fps ondersteunen.

  God Eater games aangekondigd

  Bandai Namco heeft vandaag informatie vrijgegeven over de aankomende God Eater games. Samen met het bericht zijn screenshots en video's van beide games vrijgegeven die te vinden zijn op de website van de God Eater games.

  Westerse releases aangekondigd voor verschillende PlayStation games

  Bandai Namco heeft zojuist westerse releases onthuld voor verschillende PlayStation games. De titels Tales Of Berseria, JoJo's Bizarre Adventure: Eyes Of Heaven, God Eater: Resurrection, God Eater 2: Rage Burst en Mobile Suit Gundam Extreme Vs-Force komen vanaf volgend jaar naar de westerse PlayStation platformen.

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.