Goat Simulator

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PC & Mobile

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Coffee Stain Studios en uitgegeven door Coffee Stain Studios

  Goat Simulator Artikelen

  Eindelijk: De PlayStation Plus games voor januari 2020 zijn bekendgemaakt!

  We hebben moeten wachten tot het nieuwe jaar zich aandiende, maar eindelijk zijn de PlayStation Plus games voor januari 2020 bekend. Sony trapt het nieuwe jaar af met een oude bekende en…een geit.

  Rare game controls - Check deze 5 gekke games!

  Veel games als shooters of RPG’s hebben al snel dezelfde game controls. Maar er zijn enkele titels die dit een tikkeltje anders doen. Of het nou om onbeheersbare personages gaat of om de keuze van de knoppen, dit zijn de meest rare game controls.

  10 Toffe game bugs die de ervaring leuker maken

  Bugs kunnen een game behoorlijk verpesten, maar ze kunnen ook zorgen voor grappige momenten die zeker het delen waard zijn. Wij hebben 10 toffe game bugs opgezocht die gamen een stuk leuker maken.

  Real Life vs Games - 10 games die beter zijn dan het echte leven

  Ook al heeft het echte leven vaak betere graphics, niet alle spellen doen onder aan je levensstijl buiten de videogame wereld om. Deze 10 games die beter zijn dan het echte leven doen je wensen naar een leven als pixelcreatie! Maak je klaar voor Real Life vs Games!

  Top 5 beste simulatie games van 2015

  Games spelen wordt steeds realistischer. Grafisch zien games er steeds beter uit en de mogelijkheden worden steeds uitgebreider. Het lijkt er daarom op dat dit een goed jaar voor de simulatiegames is geweest. Wij keken naar de beste simulatie games van 2015!

  Goat Simulator Nieuws

  Xbox Deals with Gold kortingen - met Call of Duty en Wolfenstein

  De Xbox Deals with Gold kortingen voor deze week zijn weer bekendgemaakt door Microsoft. Mocht je een Xbox Live Gold abonnement hebben, dan is er deze week gebruik te maken van de deals. Vooral een paar Call of Duty games hebben deze week mooie kortingen.

  Nieuwe Goat Simulator DLC Waste of Space nu live

  Er is Nieuwe Goat Simulator DLC beschikbaar. In de DLC ga je als geit de ruimte in op zoek naar een nieuw avontuur. De nieuwe DLC is nu verkrijgbaar in de PlayStation Store.

  Eerste Steam Awards winnaars bekendgemaakt

  Afgelopen maand stond Steam niet alleen in het teken van de Steam Winter sale, maar ook van de allereerste Steam Awards! Deze awards zijn niet zoals je ze normaal misschien wel kent, maar bevatten juist originele en interessante categorieën. De awards zijn afgelopen en nu zijn de Steam Awards winnaars bekendgemaakt.

  Xbox Games with Gold juni brengt The Crew

  Het Xbox Live abonnement komt elke maand met een scala aan 'gratis' games. Het punt van de maand, waarop veel gamers weer hun collectie uit kunnen breiden, is bijna aangebroken en deze maand is de line-up niet verkeerd! De Xbox Games with Gold juni zijn bekendgemaakt.

  Fysieke Xbox One Goat Simulator release aangekondigd

  Er komt een fysieke Xbox One Goat Simulator release. Dit meldt Koch Media, moederbedrijf van uitgever Deep Silver die deze release zal verzorgen. De game zal in ieder geval in Europa te koop zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.