Ghost of Tsushima

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Sucker Punch en uitgegeven door Sony

  8.5

  Ghost of Tsushima Artikelen

  Update - Deze topgames kan je nu met veel korting scoren!

  Ondanks versoepelingen duurt de lockdown nog steeds voort, dus moeten we ons zelf blijven vermaken. Gelukkig kan je nu nieuwe topgames al met veel korting scoren, zodat je voorlopig kan genieten van ijzersterke titels.

  Wil je op vakantie? Met deze games kan je lekker op reis!

  Scheur je vliegticket maar door, want de kans is heel groot dat je een streep moet zetten door je vakantie door de coronacrisis. Maar wees niet getreurd, want met deze games kan je alsnog lekker op reis!

  Top 10 beste PS5 games - Parels op de PlayStation 5

  De PlayStation 5 is nu een aantal maanden op de markt, terwijl steeds meer PS5 games verschijnen. Nu de Sony console ook steeds meer woonkamers siert, is het tijd om de beste games voor de Playstation 5 uit te lichten. Daarom zetten we de beste PS5 games aller tijden op een rijtje.

  Top 10 beste open world games ooit gemaakt

  De beste open world games aller tijden vind je hier! Er zijn genoeg games op de markt met een wereld waarin je verdwijnt. Dit zijn natuurlijk games met een open wereld en de tien beste zetten we voor je op een rijtje.

  9 gekke bugs en glitches in recente games op een rij

  Als er een nieuwe game uitkomt, dan is het wachten op de vreemde situaties die zich voordoen. Een paard dat ineens op een gebouw staat of een mannetje dat na een klap kilometers door de lucht vliegt. Wij gingen recente games af op zoek naar 9 gekke bugs en glitches. Onder andere Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Valhalla komen voorbij met bizarre situaties!

  Ghost of Tsushima Nieuws

  PlayStation Days of Play deals op PS4 en PS5 games nu beschikbaar!

  De PlayStation Days of Play deals zijn eindelijk beschikbaar en dus kan je PS4 en PS5 games met aardige korting scoren. Sommige deals zijn zeker wel de moeite waard om even te checken.

  Ghost of Tsushima film van John Wick-regisseur onthuld

  John Wick-regisseur Chad Stahelski gaat voor Sony en PlayStation een Ghost of Tsushima-film maken. Zo laat Deadline weten. Stahelski neemt naast de regie ook de rol van producent op zich samen met Alex Young en Jason Spitz via het trio's eigen productiebedrijf, 87Eleven Entertainment.

  Ghost of Tsushima en Spider-Man door meer dan helft spelers uitgespeeld

  In vergelijking met vroeger komen er enorm veel games uit en vaak zijn ze bovendien ook nog eens heel lang. Dat veel spelers niet het einde van de game zien is dan ook niet vreemd. Ghost of Tsushima en Marvel’s Spider-Man hebben alleen zeer trouwe spelers, met meer dan de helft die het spel hebben uitgespeeld.

  Fan maakt toffe supercut iconische PS4 karakters

  Met State of Play op donderdagavond is het tijd om alvast lekker in de sfeer te komen. Gelukkig heeft een PlayStation fan een toffe supercut gemaakt van alle iconische PS4 karakters.

  Vacature lijkt ontwikkeling Ghost of Tsushima 2 te bevestigen

  Ontwikkelaar Sucker Punch wist ons vorig jaar te verrassen met Ghost of Tsushima, door een prachtige wereld af te leveren met geweldige combat. De game lijkt een succes te zijn geweest en dat wordt bevestigd door een vacature, want Ghost of Tsushima 2 lijkt al in ontwikkeling te zijn.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.