Gears of War: Ultimate Edition

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Shooter & third-person shooter

  Gemaakt door The Coalition en uitgegeven door Microsoft Studios

  8.5

  Gears of War: Ultimate Edition Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt - China Shop uit Gears of War

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit Gears of War.

  Gears of War Story Recap - Een geschiedenis vol dood en verderf

  De Gears of War franchise gaat al aardig wat jaren mee. Het eerste deel stamt alweer uit 2006 en was de bakermat voor een serie die tot nu toe vijf games sterk is. Met Gears 5 aan de horizon blikken we terug op de verhalen uit de oude delen. Dit is de Gears of War story recap.

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Beste verdrietige romances in games - Huilend op Valentijnsdag

  We kennen allemaal het tragische verhaal van Romeo en Juliet, dat eindigt in een dubbele zelfmoord. Kan het nog triester dan dat? Ja, dat is zeker mogelijk en er bestaan een aantal games die daar het bewijs van zijn. Stap aan boord op deze boot vol met gevoelens, want dit zijn de beste verdrietige romances in games.

  Nedgame Xbox One sales - allemaal 12 euro!

  Op Nederlandse webshop Nedgame.nl worden er flinke kortingen weggegeven op de goede games. Veel van deze games kosten slechts 12 euro, haal ze voordat het te laat is. Bekijk in deze special de beste Nedgame Xbox One sales voor maar 12 euro.

  Gears of War: Ultimate Edition Nieuws

  Gears of War film recruteert Avatar schrijver

  De Gears of War film is al een aardig tijdje in ontwikkeling. Nu wordt de volgende stap in het proces gezet, want er is een nieuwe schrijver voor de film gevonden.

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Gears of War Ultimate Edition PC release uitgekomen

  De allereerste Gears of War kwam in 2006 uit en liet je met Marcus Fenix en zijn bende de planeet redden van een vijandig monstervolk. Vandaag is de Gears of War Ultimate Edition PC release uitgekomen.

  Gears of War Ultimate Edition spelers krijgen Xbox 360 Gears of War

  Eerder werd door Microsoft aangekondigd dat alle Gears of War Ultimate Edition spelers die de game spelen tussen 25 augustus en 31 december een token krijgen waarmee ze de volledige Xbox 360 collectie van de game reeks op de Xbox One krijgen. Aangekondigd is dat de spelers vanaf 1 december de codes kunnen ontvangen.

  Twee nieuwe Xbox One bundels onthuld door Microsoft

  Microsoft heeft zojuist twee nieuwe Xbox One bundels aangekondigd: de Xbox One Special Edition Gears of War bundel en de Xbox One With Kinect bundel. Lees hier wat je precies krijgt in deze bundels.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.