Gears of War: Judgment

  Uitgebracht voor Xbox 360

  Genres: Actie, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door People Can Fly en uitgegeven door Microsoft Studios & People Can Fly

  8.5

  Gears of War: Judgment Artikelen

  Gears of War Story Recap - Een geschiedenis vol dood en verderf

  De Gears of War franchise gaat al aardig wat jaren mee. Het eerste deel stamt alweer uit 2006 en was de bakermat voor een serie die tot nu toe vijf games sterk is. Met Gears 5 aan de horizon blikken we terug op de verhalen uit de oude delen. Dit is de Gears of War story recap.

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Beste verdrietige romances in games - Huilend op Valentijnsdag

  We kennen allemaal het tragische verhaal van Romeo en Juliet, dat eindigt in een dubbele zelfmoord. Kan het nog triester dan dat? Ja, dat is zeker mogelijk en er bestaan een aantal games die daar het bewijs van zijn. Stap aan boord op deze boot vol met gevoelens, want dit zijn de beste verdrietige romances in games.

  Dit zijn de beste Xbox exclusives volgens jullie!

  Vorige week konden jullie stemmen op de beste Xbox exclusives, met namen als Cuphead, Gears of War en Halo waren er genoeg grote jongens in het lijstje te vinden. Maar hebben deze titels jullie top-5 lijstje ook gehaald?

  Wat zijn de beste Xbox exclusives? [poll]

  Nu de beste films van Tarantino volgens jullie bekend zijn, is het tijd voor een nieuwe vraagstellingl. Met Sea of Thieves in het vooruitzicht zijn wij heel benieuwd naar wat jullie de beste Xbox exclusives vinden. Dat is de poll van deze week!

  Gears of War: Judgment Nieuws

  Gears of War film recruteert Avatar schrijver

  De Gears of War film is al een aardig tijdje in ontwikkeling. Nu wordt de volgende stap in het proces gezet, want er is een nieuwe schrijver voor de film gevonden.

  Alle Gears of War games gratis bij Gears of War Ultimate Edition

  Spelers die Gears of War Ultimate Edition (of de Gears of War Ultimate Edition Bundle) kopen, krijgen ook meteen alle eerdere Gears of War games. Na aankoop van Gears of War Ultimate Edition zal de hele serie gratis speelbaar zijn via Xbox One Backwards Compatibility.

  Gears of War studio Black Tusk heet nu The Coalition

  Gears of War studio Black Tusk, de ontwikkelaar van de nieuwe Gears of War, heeft zijn naam veranderd in The Coalition. Dat bevestigt studiobaas Rod Fergusson met het nieuwe logo op Twitter en een bericht op Xbox Wire.

  Gears of War cinematics director vertrekt naar Black Tusk

  Gears of War cinematics director Greg M. Mitchell verruilt ontwikkelaar Epic Games voor Black Tusk Studios. Die studio werkt aan de Gears of War reboot voor de Xbox One. Mitchell meldde dit nieuws via Twitter.

  Gears of War 4 release voor Xbox One komt er aan

  De Gears of War 4 release voor Xbox One gaat definitief door, maar het kan nog even duren. Microsoft heeft wel laten weten dat er "gigantische vooruitgang" wordt geboekt voor de eerste next-gen Gears of War.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.