Gears of War 4 Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Gears of War 4 event viert Chinees Nieuwjaar

  Vanaf vandaag start er een Gears of War 4 event dat het Chinees Nieuwjaar viert: het Jaar van de Hond. Het spel van Microsoft Studios kwam in oktober 2016 uit en zorgt met allerlei verschillende extra's tijdens dit event ervoor dat spelers weer terugkeren naar de multiplayermodus van de game

  Microsoft onthult nieuwe Xbox Game Pass games

  Microsoft heeft de nieuwe Xbox Game Pass games voor december aangekondigd. En wat blijkt? we kunnen vanaf de komende maand aan de slag met Gears of War 4.

  Xbox Game Pass krijgt Gears of War erbij

  Voor slechts een tientje per maand krijg je toegang tot het aanbod games van de Xbox Game Pass. Met titels als Metal Gear Solid 5 en Halo Wars is het niet mis, maar het kan nóg beter. Vanaf 1 december komt daar ook Gears of War 4 bij!

  Gears of War 4 update maakt game speelbaar op Xbox One X

  De nieuwe Gears of War 4 update van 23 oktober zorgt ervoor dat de game op de Xbox One X speelbaar wordt. Ook worden er twee maps aan de game toegevoegd.

  Gears of War 4 update brengt veel nieuwe content met zich mee

  Een Gears of War 4 update die vandaag uitkwam brengt een hoop content met zich mee. Zo krijg je onder andere nieuwe evenementen tot je beschikking. Ook worden er twee nieuwe maps toegevoegd.

  Gears of War film recruteert Avatar schrijver

  De Gears of War film is al een aardig tijdje in ontwikkeling. Nu wordt de volgende stap in het proces gezet, want er is een nieuwe schrijver voor de film gevonden.

  Gears of War 4 update voegt nieuwe features toe

  Er is vanaf vandaag een nieuwe Gears of War 4 update beschikbaar. De update voegt een aantal nieuwe features toe aan de game van ontwikkelaar The Coalition.

  Gears of War 4 Versus seizoen gaat van start

  Het eerste Gears of War 4 Versus seizoen is van start gegaan. Het seizoen in Ranked Play duurt ongeveer drie maanden, dus het eerste seizoen duurt vanaf nu tot en met medio juli.

  Gears Of War 4 Crossplay nu ook naar ranked

  Eerder dit jaar kreeg Gears Of War 4 een update die crossplay tussen de Xbox One en PC mogelijk maakte. Tot nu toe kon dat alleen in social matches, maar binnenkort krijgt Gears Of War 4 Crossplay in alle matches.

  Gears of War 4 naar Japan zonder censuur

  Microsoft heeft aangekondigd dat Gears of War 4 naar Japan komt. Japanners kunnen vanaf 25 mei met de game aan de slag. Pre-orderen kan al sinds vandaag.

  Aanbieding Xbox One games bij Media Markt

  Vanaf deze week is er een aanbieding Xbox One games bij Media Markt. Diverse titels zijn voor een goedkoper prijsje te koop in de multimediawinkel.

  Nieuwe Nvidia driver update zorgt voor hogere framerates

  Als AMD en Nvidia beloven dat hun nieuwe drivers voor betere framerates zorgen, scheelt dat meestal maar een één tot twee procent. Maar de nieuwe Nvidia driver update verhoogt het aantal frames per seconde aanzienlijk. Bij Rise of the Tomb Raider zelfs tot 33 procent.

  Gears of War 4 update voegt nieuwe mappen toe

  Een grote Gears of War 4 update rolt vandaag uit voor Xbox One en PC. De patch brengt onder andere twee nieuwe maps met zich mee. Dat meldt ontwikkelaar The Coalition.

  Halo Wars 2 crossplatform komt echt niet volgens Phil Spencer

  Eerder deze week begon Gears Of War 4 met de crossplatform ondersteuning voor Xbox One en PC. Volgens Phil Spencer, de baas van Xbox, komen daar meer games bij, maar geen Halo Wars 2 crossplatform.

  Gears of War 4 crossplay testweekend aangekondigd

  The Coalition heeft aangekondigd dat er aankomend weekend getest gaat worden met Gears of War 4 crossplay functionaliteit. De test wordt uitgevoerd om het potentieel van een permanente crossplay functie te onderzoeken, zodat Windows 10 en Xbox One spelers in de toekomst samen kunnen spelen.

  Gears of War 4 kopen - hoge korting bij bol.com

  Je kunt nu Gears of War 4 kopen voor 29,99 euro bij bol.com. De webshop heeft tijdelijk een hoge korting op de nieuwe game in de Gears franchise.

  Gears Of War 4 DLC viert 10 jarig bestaan van franchise

  De Gears of War franchise bestaat inmiddels al 10 jaar. Om dat te vieren pakt Microsoft uit met Gears Of War 4 DLC en een event.

  Gears of War 4 DLC met nieuwe maps, skins en speelbaar rapduo

  Gears of War 4 krijgt nieuwe DLC, met onder andere twee nieuwe maps, skins en twee nieuwe speelbare characters voor de multiplayer. Rapduo Run The Jewels zal namelijk speelbaar zijn in de nieuwe Gears of War 4 DLC.

  Gears of War viert Halloween met Gears of War 4 Halloween event

  Halloween komt dit jaar naar Gears of War in de vorm van een nieuw Gears of War 4 Halloween event en een speciale pack. Het Halloween evenement bestaat uit een speciale gamemode genaamd Pumpkin Ball en de Halloween Elite Pack die nu verkrijgbaar is in de Gears of War 4 store.

  Gears of War 4 update verbetert Credit systeem

  De nieuwe Gears of War 4 update maakt het gemakkelijker voor spelers om credits te verdienen; de in-game valuta in GoW 4. Dit maakte The Coalition bekend via een forum bericht.

  Gears Of War 4 aanbieding voor Xbox One - Vandaag voor 44,44 euro!

  Vandaag kan je een Gears of War 4 pre order plaatsen bij Wehkamp voor een spotprijs. Je moet wel snel zijn! De Gears Of War 4 aanbieding geldt alleen vandaag een fikse korting!

  Nieuwe Gears of War 4 Xbox One bundels getoond

  Er komen drie verschillende versies van de Gears of War 4 Xbox One bundel uit wanneer de game verschijnt. De eerste bundel werd enige tijd geleden al bekendgemaakt. Nu heeft Microsoft nog twee edities onthuld.

  Gears of War 4 preload PC nu ook beschikbaar

  Je kan nu alvast de Gears of War 4 preload downloaden op PC. Dit deelde ontwikkelaar The Coalition via de Gears of War website. Om de kans op problemen bij het preloaden te beperken, raadt de studio een aantal voorzorgsmaatregelen aan.

  Nieuwe Gears of War 4 trailer verklaart eerdere gebeurtenissen

  Vanaf 11 oktober is Gears of War 4 verkrijgbaar voor de Xbox One en (wederom ook voor) de PC. De franchise kent inmiddels een lange geschiedenis. Eén waar niet iedereen mee bekend is, des te meer als diegene er nu pas in stapt. De bovenstaande Gears of War 4 trailer biedt een goede inleiding tot deel vier.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.