Gears of War 4 Artikelen

  Top 5 beste Xbox One games 2016 - De toppers van het jaar

  In 2016 zijn er weer heel veel verschillende games uitgekomen. We hebben een diverse selectie aan zowel triple A titels als indies langs zien komen. Maar wat waren nu eigenlijk de mooiste pareltjes van het jaar? Hier zie je de beste Xbox One games 2016 op een rijtje.

  Top 5 beste shooters 2016 - Enorm hoge concurrentie

  Nu zo'n beetje alle shooters van 2016 zijn uitgekomen is het tijd om terug te kijken. Dit keer is het niet meer een strijd tussen Battlefield en Call of Duty, want er is een aantal shooters dat zich met de strijd komt bemoeien. Wat zijn de parels van 2016? Hier zijn de top 5 beste shooters 2016!

  XGN Game Awards 2016 - De nominaties per categorie

  Het is bijna weer zover, de jaarlijkse XGN Game Awards. Tijdens de XGN Game Awards 2016 is het, net als voorgaande jaren, mogelijk om te stemmen op jouw favoriete game van dit jaar. Stemmen geeft de game niet alleen meer aandacht, maar je kunt er zelf ook nog leuke prijzen mee winnen.

  Top 10 Collector's Editions van E3 games - Deze moet je hebben

  Echte fans van franchises nemen geen genoeg met een digitale download of een hoesje waar ze nooit meer naar omkijken. Voor deze mensen zijn de speciale edities in het leven gebracht, die een game release een heel feest maken. Deze top 10 Collector's Editions van E3 games scharen zich daarbij.

  Wat is jouw favoriete Gears of War? - XGN Doe Mee

  De kou heeft officieel zijn intrede gedaan in ons kikkerlandje. Iets wat de Doe Mee juist ontzettend toejuicht, want zo kunnen we meer binnenzitten om lekker te gamen. Vandaag richt de XGN Doe Mee zich op Gears of War. Welkom bij de Doe Mee!

  Gears of War 4 Review - Vertrouwde gameplay in een fris jasje

  Gears of War 4 is het begin van een nieuwe trilogie binnen de serie, en moet voortborduren op het succes van de vorige games. Ontwikkelaar The Coalition heeft daarom een heleboel druk op zijn schouders leunen. Of Gears of War 4 weet te imponeren, kun je lezen in de Gears of War 4 review.

  Wallpaper Pick oktober met Battlefield 1 en Doctor Strange

  De laatste maandjes van het jaar komen er alweer aan en voor ons gamers is dat vaak goed nieuws. In het najaar komen meestal de grootste, tofste titels uit en oktober is zeker een goede start. Je achtergrond moet natuurlijk wel met de tijd meegaan dus kijk hier je ogen uit in de Wallpaper Pick oktober!

  Gears of War 4 gameplay - Gamescom toont een oude bekende

  Gears of War is terug, althans, over een kleine twee maanden. Al die tijd is wel nodig om je voor te bereiden op deze achtbaanrit vol geweld en macho oneliners die je voorzien van de nodige adrenaline. Op gamescom wist de game alweer zijn naam te vestigen met nieuwe Gears of War 4 gameplay.

  Xbox One exclusives 2016 - De releases op een rij

  Dit jaar zijn er al enkele Xbox One exclusives verschenen en er verschijnen er nog meerdere. Aangezien de laatste tijd meerdere games zijn aangekondigd en doorgeschoven, kan je soms het overzicht verliezen. Daarom zetten wij hier alle releases op een rijtje. Check hier de Xbox One exclusives 2016!

  Gears of War 4 Preview - Een vette indruk op gamescom 2016

  “They are smarter” roept je personage, J.D. Fenix, in Gears of War 4. Je mede teamlid Kait Diar roept verbaasd “Than us?!” Nee, natuurlijk niet, maar wél dan voorheen. Lees er hier nu alles over in deze gamescom Gears of War 4 Preview.

  Top 10 gamescom games waar jullie naar uitkijken

  Nog een kleine week en het is zo ver! Dan brandt de gamescom los om vanuit Keulen al het nieuws met betrekking tot de aankomende games met de wereld te delen. Jullie hebben vorige week kunnen stemmen op wat de top 10 gamescom games zijn waar jullie naar uit kijken en dit zijn de resultaten!

  Top 10 E3 games voor 2016 - De tofste games die dit jaar uitkomen

  E3 2016 zit erop en ook dit jaar zijn er weer tientallen games aangekondigd en getoond op de beurs. Maar welke E3 2016 games die dit jaar uitkomen zijn nog eigenlijk het tofst? Je leest het in de top 10 E3 games voor 2016!

  Top 5 beste E3 hardware die gamen toffer maken

  De E3 staat bekend om de enorme hoeveelheid aan game informatie die je in je schoot geworpen krijgt. De ene na de andere spectaculaire titel wordt aangekondigd, waarbij elke gamer op zijn weken wordt bediend. Maar hoe zit het met de hardware? Bekijk hier de top 5 beste E3 hardware in 2016.

  Top 7 Xbox Exclusive Games om in de gaten te houden

  Op de E3 hebben we een aantal nieuwe Xbox exclusive games gezien. Er zitten een paar van deze games aan te komen dus zetten wij de Top 7 Xbox exclusive games op een rij die je in de gaten moet houden!

  Gears of War 4 details - Alles wat je tot nu toe moet weten

  Trek je oversized harnas maar weer aan en haal de motorzaag uit het vet, want je portie aan adrenaline zit er weer op na de persconferentie van Microsoft. Dit zijn de Gears of War 4 details waar je rekening mee moet houden al ben je benieuwd naar deze testosteron bom!

  Top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie

  Iedereen alweer een beetje bijgekomen van de aaneenschakeling aan verbazingen? We hopen dat je klaar bent voor het resultaat van de poll die gisteren online is gezet. Ga er maar goed voor zitten, want dit is de top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie.

  Gears of War 4 Gameplay Preview - Locust, kettingzagen en wapens

  Het is alweer drie jaar geleden dat we aan de slag konden met een nieuwe deel in de Gears of War-serie. Ook Microsoft voor het tijd voor een nieuw deel en introduceerde Gears of War 4 gameplay, waar wij mee aan de slag konden op het Xbox Media Showcase evenement op de E3.

  Xbox games bij Microsoft E3 persconferentie - Waar kijk jij naar uit?

  De tweede dag van de E3 2016 werd afgetrapt met de persconferentie van Microsoft. Hierin werden een aantal nieuwe Xbox games getoond, exclusives, maar ook nieuwe hardware zoals de Scorpio. Er werd zoveel getoond in sneltreinvaart dat het lastig is om een keuze te maken, maar we doen het toch. Naar deze Xbox games kijken wij het meest uit!

  Top 7 beste Microsoft E3 aankondigingen van 2016

  Vanavond hield Microsoft haar persconferentie. We zagen hierbij een hele hoop aankondigingen langskomen: van games en accessoires tot zelfs nieuwe hardware. Maar wat waren de beste aankondigingen? Dat lees je hier in onze top 7 beste Microsoft E3 aankondigingen van 2016!

  Microsoft E3 verwachtingen - De virtuele realiteit in 2016!

  De E3 is hét gamingevenement van het jaar. Alle grote uitgevers gaan weer een presentatie houden waarin ze hun nieuwe games en hardware gaan laten zien. Microsoft is ook weer van de partij, en in deze special lees je dan ook de Microsoft E3 verwachtingen!

  Top 10 E3 game verwachtingen 2016 volgens jullie

  Jullie hebben vorige week kunnen stemmen op wat volgens jullie dé game van de E3 gaat worden. Er is een groot aantal stemmen voorbijgekomen, waarbij de keuzes redelijk uiteenlopen. Wij presenteren hier dan ook de top 10 E3 game verwachtingen 2016 volgens jullie.

  Gears of War 4 beta - Ouderwets lekker knallen

  Het is stuivertje wisselen bij de Gears of War franchise, want Epic Games staat niet langer aan het roer, maar het Canadese The Coalition. Dat betekent niet dat het roer direct omgaat, maar wel een klein beetje kantelt. En dat doet het goed. Lees er meer over in deze Gears of War 4 beta hands-on.

  Gears of War 4 beta - Wat hopen wij te zien?

  Tijdens het spelen van een willekeurige Gears of War game merk je al snel dat het motto "hoe groter, hoe beter" op alles slaat dat deze franchise te bieden heeft. Dit jaar komt het nieuwste deel uit, maar voordat het zover is, vindt eerst de Gears of War 4 beta plaats. Wat hopen wij te zien?

  Top 5 beste Gears of War bosses die je niet alleen wilt tegenkomen

  In de Gears of War-franchise krijg je een team van elite soldaten tot je beschikking. Gedurende de games is het aan jou de taak om met deze stoere actiehelden keer op keer de planeet Sera te redden. Maar welke epische vijanden blijven je het beste bij? Wij hebben de top 5 beste Gears of War bosses voor je uitgepluisd.

  De top 10 beste games in 2016 om naar uit te kijken

  Nu 2015 bijna ten einde is, is het tijd voor de welbekende lijstjes. Veelal zijn dat terugblikken op een mooi 2015, maar natuurlijk mag een vooruitblik op 2016 niet ontbreken. Bij deze presenteert XGN jullie de top 10 games in 2016 om naar uit te kijken. Veel leesplezier!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.