Gears of War 4

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Shooter & third-person shooter

  Gemaakt door The Coalition en uitgegeven door Microsoft Studios

  8.8

  Gears of War 4 Artikelen

  Xbox Games with Gold Augustus 2019 - Wat spelen we?

  Augustus is bijna aangebroken. De games van juli gaan terug de kast in en een blik verse gratis games wordt opengetrokken. De Xbox Games with Gold update voor augustus 2019 staat weer bol van de topgames. Welke vier dat deze maand zijn, lees je hier.

  Hands-on met Project xCloud voor de release (getest op E3)

  In een tijd van streaming services en on the go gaming, kan Xbox niet achterblijven. Met de Project xCloud release later dit jaar gaat Microsoft Google achterna. Wij gingen tijdens E3 2019 hands-on met de nieuwe dienst van Microsoft die voor het eerst speelbaar was!

  Gears of War Story Recap - Een geschiedenis vol dood en verderf

  De Gears of War franchise gaat al aardig wat jaren mee. Het eerste deel stamt alweer uit 2006 en was de bakermat voor een serie die tot nu toe vijf games sterk is. Met Gears 5 aan de horizon blikken we terug op de verhalen uit de oude delen. Dit is de Gears of War story recap.

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Gears of War 4 Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Gears of War 4 event viert Chinees Nieuwjaar

  Vanaf vandaag start er een Gears of War 4 event dat het Chinees Nieuwjaar viert: het Jaar van de Hond. Het spel van Microsoft Studios kwam in oktober 2016 uit en zorgt met allerlei verschillende extra's tijdens dit event ervoor dat spelers weer terugkeren naar de multiplayermodus van de game

  Microsoft onthult nieuwe Xbox Game Pass games

  Microsoft heeft de nieuwe Xbox Game Pass games voor december aangekondigd. En wat blijkt? we kunnen vanaf de komende maand aan de slag met Gears of War 4.

  Xbox Game Pass krijgt Gears of War erbij

  Voor slechts een tientje per maand krijg je toegang tot het aanbod games van de Xbox Game Pass. Met titels als Metal Gear Solid 5 en Halo Wars is het niet mis, maar het kan nóg beter. Vanaf 1 december komt daar ook Gears of War 4 bij!

  Gears of War 4 update maakt game speelbaar op Xbox One X

  De nieuwe Gears of War 4 update van 23 oktober zorgt ervoor dat de game op de Xbox One X speelbaar wordt. Ook worden er twee maps aan de game toegevoegd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.