Gears of War 2 Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold - Jurassic World Evolution en Titanfall 2

  De nieuwe Xbox Live Deals with Gold voor deze week zijn bekendgemaakt. Er zitten weer een paar mooie aanbiedingen tussen voor grote titels, maar ook wat kleinere games Zo kun je Jurassic World Evolution en Titanfall 2 met flinke korting kopen.

  Original Xbox backwards compatibility games onthuld door Microsoft

  De kogel is door de kerk. Er komen nieuwe original Xbox games naar de Xbox One toe. Via Xbox Backwards Compatibility brengt Microsoft 19 klassiekers naar de huidige generatie toe. De original Xbox backwards compatibility games komen later deze maand naar de consoles van Microsoft toe.

  Gears of War film recruteert Avatar schrijver

  De Gears of War film is al een aardig tijdje in ontwikkeling. Nu wordt de volgende stap in het proces gezet, want er is een nieuwe schrijver voor de film gevonden.

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Xbox Games With Gold februari 2016 bekend

  De Games With Gold februari 2016 line-up is bekendgemaakt. Ook deze maand kunnen Xbox Live leden weer profiteren van gratis games die ze kunnen spelen. Hier vind je de games die je aankomende maand gratis kan uitproberen!

  Alle Gears of War games gratis bij Gears of War Ultimate Edition

  Spelers die Gears of War Ultimate Edition (of de Gears of War Ultimate Edition Bundle) kopen, krijgen ook meteen alle eerdere Gears of War games. Na aankoop van Gears of War Ultimate Edition zal de hele serie gratis speelbaar zijn via Xbox One Backwards Compatibility.

  Gears of War studio Black Tusk heet nu The Coalition

  Gears of War studio Black Tusk, de ontwikkelaar van de nieuwe Gears of War, heeft zijn naam veranderd in The Coalition. Dat bevestigt studiobaas Rod Fergusson met het nieuwe logo op Twitter en een bericht op Xbox Wire.

  Gears of War cinematics director vertrekt naar Black Tusk

  Gears of War cinematics director Greg M. Mitchell verruilt ontwikkelaar Epic Games voor Black Tusk Studios. Die studio werkt aan de Gears of War reboot voor de Xbox One. Mitchell meldde dit nieuws via Twitter.

  Gears of War 4 release voor Xbox One komt er aan

  De Gears of War 4 release voor Xbox One gaat definitief door, maar het kan nog even duren. Microsoft heeft wel laten weten dat er "gigantische vooruitgang" wordt geboekt voor de eerste next-gen Gears of War.

  Gears of War 4: Top 6 features die we willen zien!

  Het mag best gezegd worden, Gears of War is een ijzersterke franchise die vanaf de eerste Gears of War revolutionaire gameplay heeft neergezet. Nu viel Gear of War: Judgment niet in goede aarde bij de fans. De franchise was met dit deel zijn eigen smoel deel kwijtgeraakt. Wat moet Black Tusk Studios doen om Gears terug op de rails te krijgen?

  Black Tusk heeft grootse plannen voor nieuwe Gears of War

  Black Tusk heeft enorme ambities wanneer je kijkt naar de doelen die ze zichzelf stelt voor de aankomende Gears of War. Ze wil een 'industry-leading multiplayer' maken. Deze woorden zijn te vinden in de vacatures die kortgeleden verschenen.

  Nieuwe Gears of War in de maak

  Microsoft heeft vandaag aangekondigd dat ze de de Gears of War reeks heeft gekocht. Hiermee bezit het bedrijf alle rechten van de reeks, waaronder de bestaande spellen en de spellen die nog moeten komen. Microsoft heeft vervolgens Black Tusk Studios aangewezen als ontwikkelaar en Rod Fergusson, producer van de eerste drie spellen, om hulp gevraagd.

  Epic: 'Gears of War lijkt cliché door alle na-apers'

  Chris Perna, artistiek leider van Epic Games, zegt dat Gears of War als stereotypisch wordt gezien vanwege alle andere franchisen die de ideeën van Gears of War overnemen. Denk hierbij aan SEGA's Binary Domain, dat wel erg veel van Gears of War weghad.

  UPDATE: Gears of War: Judgment intro gelekt

  Gisteren werd duidelijk dat Gears of War: Judgment nog een maand voor de release was uitgelekt. Niet heel verassend dat er nu een filmpje is verschenen met de gelekte introductie van het spel.

  'Gears of War is populair onder vrouwen door het ontbreken van een stereotype vrouw'

  In de Gears of War games zul je online ook redelijk vaak een dame tegen het lijf lopen. De game is namelijk redelijk populair onder vrouwelijke gamers. Hier is volgens ontwikkelaar Epic een reden voor.

  Gears of War franchise verkoopt 19 miljoen exemplaren

  De Gears of War franchise heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Microsoft geeft aan dat er zo'n negentien miljoen exemplaren zijn verkocht binnen deze serie.

  Nieuwe interesse voor Gears of War op witte doek

  Variety meldt dat er met de release van Gears of War: Judgement in 2013 vanuit Hollywood nieuwe interesse is voor een Gears of War-film.

  Bleszinski: "Gears of War had serieuzer gekund"

  In een interview met Amerikaanse website IGN, laat Cliff Bleszinski, design director bij Epic Games, weten dat hij de Gears of War serie een stuk serieuzer had willen zien dan dat de games nu zijn. Hij wil dit concept dan ook in zijn komende games verwerken.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.