Gears of War 2 Artikelen

  Gears of War Story Recap - Een geschiedenis vol dood en verderf

  De Gears of War franchise gaat al aardig wat jaren mee. Het eerste deel stamt alweer uit 2006 en was de bakermat voor een serie die tot nu toe vijf games sterk is. Met Gears 5 aan de horizon blikken we terug op de verhalen uit de oude delen. Dit is de Gears of War story recap.

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Beste verdrietige romances in games - Huilend op Valentijnsdag

  We kennen allemaal het tragische verhaal van Romeo en Juliet, dat eindigt in een dubbele zelfmoord. Kan het nog triester dan dat? Ja, dat is zeker mogelijk en er bestaan een aantal games die daar het bewijs van zijn. Stap aan boord op deze boot vol met gevoelens, want dit zijn de beste verdrietige romances in games.

  Top 10 games 2018 om te spelen als voorbereiding!

  Tijdens de E3 afgelopen week is er behoorlijk wat details van games onthuld, naast de nieuwe games die uit de doeken gedaan zijn. Tijd om je voor te bereiden op al het moois dat komen gaat dus. Wij geven je 10 E3 games 2018 die je als voorbereiding kunt spelen totdat de nieuwe titels er zijn.

  Dit zijn de beste Xbox exclusives volgens jullie!

  Vorige week konden jullie stemmen op de beste Xbox exclusives, met namen als Cuphead, Gears of War en Halo waren er genoeg grote jongens in het lijstje te vinden. Maar hebben deze titels jullie top-5 lijstje ook gehaald?

  Wat zijn de beste Xbox exclusives? [poll]

  Nu de beste films van Tarantino volgens jullie bekend zijn, is het tijd voor een nieuwe vraagstellingl. Met Sea of Thieves in het vooruitzicht zijn wij heel benieuwd naar wat jullie de beste Xbox exclusives vinden. Dat is de poll van deze week!

  Top 10 games om je heerlijk op af te reageren

  Je kent het wel. Het staat 2-2 in een potje FIFA, jij hebt achttien schoten en je tegenstander heeft er twee. En van overmaat tot ramp maakt je tegenstander in de laatste minuut de winnende. Dan is het tijd voor deze top 10 games om je heerlijk op af te reageren!

  Top 10 beste backwards compatible Xbox One games

  De lijst van backwards compatible games voor de Xbox One is al vrij groot en wordt met de maand groter. In deze uitgebreide lijst zitten een aantal fantastische games, wij zetten dan ook de top 10 beste backwards compatible Xbox One games voor je op een rij!

  Top 10 beste Xbox Game Pass games - Deze moet je spelen

  De Xbox Game Pass is uitgebracht. Voor een vast bedrag per maand van 9.99 euro krijg je beschikking over meer dan 100 games. Dit zijn de 10 beste Xbox Game Pass games!

  Top 10 Microsoft franchises - Welke is de beste?

  Microsoft heeft met de Forza franchise één miljard omzet gedraaid. De gamestudio heeft naast de racegame nog meer succesvolle franchises uitgebracht. XGN.nl stelt een top 10 van beste Microsoft franchises voor je samen.

  Wat is jouw favoriete Gears of War? - XGN Doe Mee

  De kou heeft officieel zijn intrede gedaan in ons kikkerlandje. Iets wat de Doe Mee juist ontzettend toejuicht, want zo kunnen we meer binnenzitten om lekker te gamen. Vandaag richt de XGN Doe Mee zich op Gears of War. Welkom bij de Doe Mee!

  De beste Xbox easter eggs

  Makers van games hebben er een handje van om hun stempel te drukken op een game met easter eggs. In deze Special vind je de beste Xbox easter eggs.

  Top 5 beste Gears of War bosses die je niet alleen wilt tegenkomen

  In de Gears of War-franchise krijg je een team van elite soldaten tot je beschikking. Gedurende de games is het aan jou de taak om met deze stoere actiehelden keer op keer de planeet Sera te redden. Maar welke epische vijanden blijven je het beste bij? Wij hebben de top 5 beste Gears of War bosses voor je uitgepluisd.

  Top 5 beste sterfscenes in games!

  Sinds het bestaan van geweldadige games zijn er ook gruwelijke sterfgevallen. Een hoop bloed, ingewanden, pijnlijke martelingen en ongemakkelijke situaties zorgen voor dat er tal van absurde sterfscenes in games zijn. Wij keken naar de beste sterfscenes in games!

  Xbox 360 games - is de console dood?

  De Xbox 360 is inmiddels al 10 jaar oud. Nog steeds komen er wat Xbox 360 games uit, al gaat de meeste aandacht nu uit naar opvolger Xbox One. Is de Xbox 360 dood of houdt het apparaat nog klampachtig aan het leven vast? Lees het hier in ons artikel!

  Top 10 beste postapocalyptische games

  Op 10 november komt Fallout 4 uit. In een postapocalyptische wereld ga je op avontuur en kom je de gekste gemuteerde wezens tegen. Het postapocalyptische thema is geen nieuw verschijnsel: veel games naast de Fallout franchise hebben sinds de jaren ’80 hebben een postapocalyptisch sfeer. De top 10 beste postapocalyptische games hebben we hier voor je opgesteld.

  15 vette game wapens waar je in games mee hebt gevochten

  Heb je er weleens bij stil gestaan hoeveel mooie, gruwelijke, grappige, sterke wapens je eigenlijk in handen hebt in games? Die sleutel uit Kingdom Hearts, dat rode schild in Mario, of wat dacht je van dat kanon aan Samus' arm in Metroid? Hier heb je 15 vette game wapens waar je ongetwijfeld al mensen mee hebt omgelegd.

  Top 5 vetste speeches in games

  Games bevatten geweldige speeches en overtuigende sprekers. Of het nu van een vriend of een vijand is, een inspirerende of een gestoord personage, het is interessant om te horen wat zij te vertellen hebben. Hier is een top 5 vetste speeches in games.

  De top 5 beste kruisbogen in games

  2200 jaar geleden al was het een goed ontwikkeld wapen in China. Ook de Grieken en Romeinen maakten er gebruik van tijdens oorlogen. Het langeafstandswapen doet altijd wat het moet doen, vuurt keihard en doorboort bijna alles wat het tegenkomt. We hebben het natuurlijk over de kruisboog. XGN presenteert de top 5 beste kruisbogen in games.

  Gametitels in het Nederlands? No Way!

  Het is een opmerking die je regelmatig zult horen als je tijd doorbrengt hier op het XGN kantoor: "Hé, titel X betekent letterlijk Y als je het vertaalt naar het Nederlands!". Omdat wij graag onze lol met jullie delen hebben wij besloten de meest foute, afschuwelijke, tenenkrommende en ronduit belachelijke titels die totaal niet klinken in het Nederlands speciaal voor jullie in een overzicht te zetten.

  De 10 leukste co-op games voor 4 personen

  We hebben al een speciaal gedaan over co-op spellen die nog uit moeten komen, maar hoe zit het met de co-op van al reeds uitgekomen spellen? Wij zetten een paar van de beste voor je op een rijtje.

  De 10 beste gametrailers ooit

  In de aanloop naar een release van een game verschijnen er op televisie of internet geregeld trailers die het publiek lekker moeten maken voor een aankomende game. Soms lukt dat, soms lukt dat minder, en soms heb je na het kijken van een trailer kippenvel en wil je de game direct spelen. Van deze laatste en unieke soort trailers hebben wij een lijstje gemaakt. De beste 10 trailers ooit!

  Gears of War 2 Review

  Twee jaar geleden veegde Epic's Gears of War de vloer aan met menig andere shooter. Zal het vervolg op deze topper de zaag weer in andere shooters zetten of delft het dit keer het onderspit?

  Gears of War 2 Preview

  De winter van 2008 wordt voor ons gamers een walhalla op gamegebied en Gears of War 2 zal daar een grote rol in gaan spelen. XGN speelde de game tijdens First Look 08, lees snel wat we vinden van deze game.

  Gears of War 2 Preview

  XGN heeft op de Developer Conference 08 in Leipzig een presentatie van Gears of War 2 bijgewoond. Michael Capps, President van Epic Games, vertelde ons hoe Gears of War 2 tot stand gekomen is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.