Garry's Mod

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Facepunch Studios en uitgegeven door Facepunch Studios

  Garry's Mod Artikelen

  Steam Awards Winnaars - Alle winnaars uitgelicht

  De jaarlijke Steam Awards zijn voorbij en de Steam Awards winnaars zijn bekendgemaakt. Wil jij weten welke games door de Steam spelers met een award worden beloond? Dat komt goed uit, want wij hebben een uitgebreid overzicht voor je!

  De beste Garry's Mod game modes - De mafste multiplayer creaties

  Garry's Mod is een game die bekend staat om zijn creatieve community. Deze community uit zich vooral in de vele game modi die Garry's Mod heeft. Van hele servers waar spelers een compleet rollenspel spelen tot online verstoppertje spelen, het kan allemaal in Garry's Mod. Lees hier de beste Garry's Mod game modes.

  Top 5 beste ondergewaardeerde multiplayer games

  Het internet staat vol met geweldige games die je kan spelen met vrienden, maar vaak vallen deze games niet zo op in de schaduw van bedrijven als Ubisoft, EA of Blizzard. Wil jij weten welke games nou echt te gek zijn om met vrienden te spelen? Check het in onze top 5 beste ondergewaardeerde multiplayer games.

  Top 10 pc games die je gespeeld moet hebben

  De afgelopen en komende maanden is de pc niet ontzien als platform waar een hoop games voor uit zullen komen of zijn gekomen. Maar wat zijn nou echt pc titels die je gespeeld moet hebben of welke een sublieme ervaring geven ten opzichte van hun console variant? Lees het in deze top 10 pc games die je gespeeld moet hebben!

  Top 10 beste indiegames van de laatste jaren

  Indiegames heb je in alle soorten en maten. Sommige zijn kleine producties van ontwikkelaars zonder ervaring, terwijl er ook indiegames zijn die qua grote kunnen tippen aan triple-A titels. Maar wat zijn nou de top 10 beste indiegames?

  Garry's Mod Nieuws

  Garry's Mod vervolg komt eraan, zegt Garry Newman

  Garry Newman, bedenker en maker van het populaire Steam-spel Garry's Mod, heeft laten weten dat er een Garry's Mod vervolg aankomt. Het project is nog in een vroeg stadium, meldt hij tegenover PCgamesN.

  Garry's Mod en Rust brengen 30 miljoen dollar op

  De twee sandbox-games Garry's Mod en Rust hebben beide meer dan 30 miljoen dollar opgehaald. Dat laat Garry Newman, bedenker van beide games en hoofd van ontwikkelaar Facepunch Studios, op Twitter weten.

  Bekijk hier de laatste Steam Deals

  Vandaag is het de laatste dag in de Steam Holiday Sale 2013, waarin Valve afsluit met een knaller. Niet negen, maar vierentwintig games kun je vandaag met een mooie korting binnenhengelen.

  Bekijk de nieuwe Steam Sales

  Een nieuwe dag betekent nieuwe Steam Sales, tenminste tot 3 januari. Ook vandaag is er weer een flinke lijst aan games die in prijs zijn verlaagd.

  Garry's Mod 3,5 miljoen keer verkocht

  Garry's Mod werd alweer zeven jaar geleden uitgegeven - om precies te zijn in december van 2004. Sinds die tijd is de game meer dan 3,5 miljoen keer verkocht, met een hele hoge piek afgelopen juli. Echt bijzonder is dat de verkopen ieder jaar tot nu toe zijn verdubbeld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.