Gang Beasts Artikelen

  Top 10 beste verborgen PS4 indie games - Titels die je misschien niet kent

  De PlayStation Store is de winkel van Sony, waar je online games kunt kopen en rechtstreeks kunt downloaden op je console. Naast een steeds groter wordend aanbod aan geweldige AAA-titels heeft de PlayStation Store ook een groot aantal indie games waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestonden. Lees hier de top 10 beste verborgen PS4 indie games.

  Top 10 beste PlayStation 4 games: de verborgen pareltjes

  Dat er een flink aantal goede games in de PlayStation Store alleen digitaal te vinden zijn is zeker. Naast deze vrij bekende toptitels die je vaak in de top 10 beste PlayStation 4 games ziet, zijn er natuurlijk ook veel verborgen pareltjes in de PlayStation Store te vinden. Dit zijn de top 10 verborgen pareltjes op de PlayStation 4.

  Gang Beasts Preview - Bruut Mexicaans Geweld

  Er gaat niets boven een potje virtueel vechten met vrienden. De online multiplayer beta van de game Gang Beasts is nu te spelen op PC en later dit jaar op PlayStation 4. Wat kunnen we verwachten van dit nieuwe partyspel? Lees het in de Gang Beasts Preview.

  De top 5 'Early access' games van 2016

  Games komen tegenwoordig steeds vaker uit als 'early access' game, maar lang niet alle games zijn dan al klaar om uitgegeven te worden. Om ervoor te zorgen dat jij niet om de twee minuten vastzit in een muur of om de haverklap buiten de map belandt, hebben we hier de top 5 'early access' games van dit moment.

  5 leuke indie games op Gamescom 2014

  Naast grote titels staan er ook natuurlijk een hoop indies op de agenda van Gamescom, getuige de line-up van de Indie MEGABOOTH. Maar welke games moeten je duimen zeker een bezoekje gunnen op Gamescom? XGN heeft zo haar ideeën.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.