Fuse Nieuws

  Uitslag: Win 3x Fuse

  Vorige week donderdag konden jullie meedoen met onze Fuse prijsvraag, waarin wij de game drie keer weggeven. Vandaag maken wij de uitslag bekend.

  Insomniac wil meer Fuse 'ervaringen' brengen

  Fuse ligt vanaf gisteren in de winkels, en ontwikkelaar Insomniac Games wil graag meer doen met het universum van de game. Het zou dus zomaar kunnen dat Insomniac Games naast Ratchet & Clank en Resistance een nieuwe franchise in handen heeft.

  WIN: 3x Fuse voor de Xbox 360 of PS3

  Voor alle co-op liefhebbers hebben wij vandaag een heel mooie prijsvraag opgezet. Doe mee en maak kans op een van de drie Fuse exemplaren.

  Insomniac ontwikkelt niet voor de Wii U

  De CEO van ontwikkelaar Insomniac laat via een forum op weten dat het bedrijf in de toekomst misschien titels gaat ontwikkelen voor de PC. Ook legt hij uit waarom Insomniac niet bezig is met de Wii U.

  Fuse demo deze week naar Xbox Live en PlayStation Network

  Een demo van de co-op shooter Fuse zal deze week te downloaden zijn op de Xbox 360 en PlayStation 3. Dat heeft ontwikkelaar Insomniac Games recent bekendgemaakt.

  Fuse krijgt geen online pass en microtransacties, demo in aantocht

  Zoals het ernaar uitziet zal Fuse geen gebruik maken van een online pass en ook de bekende microtransacties zullen niet terugkeren. Dit maakt ontwikkelaar Insomniac Games bekend.

  Co-op game Fuse verschijnt 31 mei

  De nieuwe game van ontwikkelaar Insomniac Games zal op 31 mei in de winkels verschijnen. Dat laat de ontwikkelaar weten via Twitter.

  Fuse trailers introduceren de hoofdpersonages

  Fuse is een co-op game van ontwikkelaar Insomniac, bekend van onder andere Resistance. Fuse is de eerste game van de studio's hand die op meerdere platformen uitkomt. Deze trailer introduceert alle vier de hoofdpersonages.

  Insomniac Games maakt zich niet druk om realisme

  De directeur van Insomniac Games, Ted Price, liet weten dat de ontwikkelaar zich niet druk maakt om het realisme van zijn games. Het is volgens Price juist belangrijk om games te creëren die anders zijn.

  Fuse loopt vertraging op

  Fuse zou aanvankelijk over twee maanden al in de winkels liggen, maar de nieuwe third-person shooter zal deze datum niet halen. Dit maakt uitgever Electronic Arts bekend.

  EA en Insomniac Games doen details Fuse uit de doeken

  Electronic Arts en Insomniac Games hebben vandaag een aantal smeuïge details over hun nieuwe coöpshooter Fuse vrijgegeven.

  Trailer Fuse nog niet beschikbaar door juridische gerommel

  De eerste trailer sinds tijden voor de actiegame Fuse, eerder bekend onder de naam Overstrike, zou nu beschikbaar moeten zijn, maar er is tot op heden nog niets te zien. De reden hiervoor ligt volgens ontwikkelaar Insomniac bij een paar juridische kwesties.

  Co-op game Overstrike heet nu Fuse, eerste screenshot

  Tijdens de E3 van 2011 werd Overstrike aangekondigd. Dit zou de eerste multiplatform titel worden van ontwikkelaar Insomniac Games, na vijftien jaar trouwe dienst voor Sony. De game is nu omgebouwd tot Fuse.

  Drie onaangekondigde games van EA voor komend jaar gelekt

  Vijf games van uitgever Electronic Arts zijn mogelijk gelekt. Eén van de vijf games zou de titel van Respawn Entertainment, dat voornamelijk bestaat uit oud-werknemers van Call of Duty ontwikkelaar Infinity Ward, zijn. Drie van de games zijn nog niet eerder door EA genoemd.

  Overstrike wordt een co-op game vol 'vette wapens en coole gadgets'

  Ted Price, de president-directeur van Insomniac Games, beschrijft Insomniac's nieuwste game als een vierspeler co-op titel met "vette wapens en coole gadgets."

  Insomniac's multiplatform game is Overstrike

  Insomniac is een tijdje terug voor Electronic Arts gaan werken. De eerste game die daaruit voortkomt is Overstrike, een vier-speler co-op game met de humor van de Ratchet & Clank games.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.