Fuse Artikelen

  Fuse Review

  Fuse is een compleet nieuwe creatie van Insomniac Games. Al eerder heeft de ontwikkelaar met Resistance en Ratchet & Clank een geweldig portfolio gecreëerd. Aangezien deze games exclusieve PlayStation titels zijn, moest de ontwikkelaar met iets anders op de proppen komen om voor het eerst een multiplatform game te maken. Dat is Fuse geworden, een co-op third-person shooter vol over-de-top actie en spektakel.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Crash Course 2!

  In deze update behandelen we drie nieuw verschenen items voor Xbox Live die een interessant geheel vormen. Er zit zelfs een leuk gratis spel tussen, dus lees vooral verder.

  PlayStation Store Update - Fuse & Sine Mora

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Fuse Preview

  Vorig jaar werd tijdens de E3 de game Overstrike aangekondigd. Na een lange stilte werd de game in september opnieuw onthuld onder de naam Fuse. Ontwikkelaar Insomniac Games heeft in dat jaar de game helemaal omgegooid en voor een geheel nieuw grafisch jasje gezorgd. Recent mochten wij voor het eerst met de game aan de slag.

  Fuse Nieuws

  Uitslag: Win 3x Fuse

  Vorige week donderdag konden jullie meedoen met onze Fuse prijsvraag, waarin wij de game drie keer weggeven. Vandaag maken wij de uitslag bekend.

  Insomniac wil meer Fuse 'ervaringen' brengen

  Fuse ligt vanaf gisteren in de winkels, en ontwikkelaar Insomniac Games wil graag meer doen met het universum van de game. Het zou dus zomaar kunnen dat Insomniac Games naast Ratchet & Clank en Resistance een nieuwe franchise in handen heeft.

  WIN: 3x Fuse voor de Xbox 360 of PS3

  Voor alle co-op liefhebbers hebben wij vandaag een heel mooie prijsvraag opgezet. Doe mee en maak kans op een van de drie Fuse exemplaren.

  Insomniac ontwikkelt niet voor de Wii U

  De CEO van ontwikkelaar Insomniac laat via een forum op weten dat het bedrijf in de toekomst misschien titels gaat ontwikkelen voor de PC. Ook legt hij uit waarom Insomniac niet bezig is met de Wii U.

  Fuse demo deze week naar Xbox Live en PlayStation Network

  Een demo van de co-op shooter Fuse zal deze week te downloaden zijn op de Xbox 360 en PlayStation 3. Dat heeft ontwikkelaar Insomniac Games recent bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.