Furi

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door The Game Bakers en uitgegeven door The Game Bakers

  6.0

  Furi Artikelen

  Moeilijke Nintendo Switch games - De grootste frustraties voor onderweg

  De Nintendo Switch heeft een groot aanbod aan geweldige games. Sommige hiervan zorgen voor veel hoofdpijn en frustratie, aangezien deze extreem moeilijk zijn. Lees hier meest moeilijke Nintendo Switch games. Na het spelen van deze lijst zal niemand je meer normaal aankijken in de trein.

  Furi Review - hack and slash meets bullet hell!

  Wat krijg je als je tactische hack and slash actie combineert met een ware bullet hell? Dan krijg je Furi, een game die flink uitdagend is en een tikkeltje apart is. Deze Furi review vertelt je of je het gevecht met deze game aan moet gaan of beter ver van de titel weg kunt blijven.

  5 toffe Switch Indie game releases van deze maand

  Indie games kunnen vaak verrassend en toch zeer interessant uit de hoek komen. Deze maand alleen al kun je aan de slag met 5 toffe Switch Indie Games! Op andere consoles waren ze erg succesvol, dus zeker de moeite waard ze eens te checken!

  De 5 beste indie games met kunstzinnige strekking - Gamen als kunst

  Of games ook kunst kunnen zijn, is een vraag die al jaren gesteld wordt. Kunnen games expressief zijn, een esthetische ervaring bieden, en in de kern vernieuwend zijn? Gelukkig zijn er steeds meer voorbeelden te vinden van indie games die iets bijzonders doen. XGN geeft je de vijf beste indie games met kunstzinnige strekking ter illustratie!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.