FTL: Faster Than Light

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Simulatie & strategie

  Gemaakt door Subset Games en uitgegeven door Subset Games

  FTL: Faster Than Light Artikelen

  De beste games voor op reis: 10 keer gamen on the go

  Je kent het wel, je zit in de trein, de bus of in het vliegtuig en zou best graag een spelletje willen spelen. Heel veel tijd heb je alleen niet en internet al helemaal niet. De oplossing: speel een spel uit deze lijst, want dit zijn de beste games voor op reis.

  Top 5 grootste Kickstarter game successen

  Op het crowdfundingplatform Kickstarter worden iedere dag 80 nieuwe games aangekondigd, maar slechts een select aantal is ook echt een succes. Deze top vijf Kickstarer game successen hadden voor zowel de ontwikkelaars als de gamers een goede afloop.

  FTL: Faster Than Light

  Kickstarter wordt tegenwoordig veel gebruikt door ontwikkelaars om geld voor hun games in te zamelen. De categorie games is zelfs de populairste categorie van 2012 geworden. Faster Than Light begon ook met een Kickstarter-project. Er werd genoeg geld gedoneerd en het spel is op 14 september verschenen. Hebben de donateurs er goed aan gedaan om geld in dit spel te stoppen?

  FTL: Faster Than Light Nieuws

  Steam Summer Sale Tip van de Dag: FTL: Advanced Edition

  De Steam Summer Sale is inmiddels begonnen, hoog tijd dus dat wij je vertellen over onze topper van de dag. Vandaag is onze keuze FTL: Advanced Edition. Dit is FTL: Fasther Than Light inclusief de uitbreiding.

  CoD: Ghosts en meer in de uitverkoop bij Steam

  Terwijl jullie nog aan het kerstontbijt zitten, heeft Steam alweer een nieuwe lading aan Steam Sales online gezet. Kijk snel of jouw favoriete game ertussen zit om zo voor jezelf een kerstcadeautje te scoren.

  Nieuwe Humble Bundle vol met toptitels

  Wederom is het tijd voor een nieuwe Humble Bundle. Waar we de laatste tijd vooral hebben kunnen genieten van grote ontwikkelaars en uitgevers, keert het bedrijf nu terug naar haar ‘roots’: Indie games.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De zomeruitverkoop van Steam is sinds 11 juli begonnen en de aanbiedingen veranderen elke dag weer. Tijd om jullie op de hoogte te brengen van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding die door de community is gekozen.

  FTL: Faster Than Light nu verkrijgbaar op Steam en GoG

  De ruimte-simulatiegame FTL: Faster Than Light is vandaag uitgekomen. De game kun je downloaden via het digitale platform Steam en via de website GoG.com.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.