Fruit Ninja Kinect

  Uitgebracht voor Xbox 360

  Genres: Actie

  Gemaakt door Halfbrick en uitgegeven door Halfbrick

  8

  Fruit Ninja Kinect Artikelen

  Fruit Ninja Kinect Review

  Zal ik je eens even met wat kokosnoten op je hoofd slaan? Ok, ok, zo bont wordt het in Fruit Ninja Kinect niet. Maar de kernwoorden zijn wel: fruit slaan! Lekkerrrrrrrrrr!

  Fruit Ninja Kinect Nieuws

  Fruit Ninja animatieserie krijgt eerste trailer

  Een Fruit Ninja animatieserie is in de maak en zal uitkomen op YouTube Red, de betaalde kant van YouTube. Een eerste trailer is nu verschenen.

  Microsoft Ultimate Sale: De tweede dag

  Gisteren begon Microsofts 'Ultimate Sale', die bestond uit dag-aanbiedingen en aanbiedingen voor een langere termijn. Ook vandaag zijn er weer scherpe aanbiedingen te vinden op de Xbox Live Marketplace. En omdat we naar jullie luisteren staan dit keer ook de prijzen erbij.

  Limbo afgeprijsd in Xbox 360 Deal of the Week

  Elke week zijn er bepaalde games of bijbehorende content in de aanbieding op de Xbox Live Marketplace. Dit heet Deal of the Week. Tijd voor een nieuwe deal, met nieuwe aanbiedingen, waaronder Limbo.

  Actie en avontuur in nieuwe Xbox Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week. Deze keer staan er flink wat actie en avonturistische spellen in de spotlight. Denk bijvoorbeeld aan I am Alive en Gotham City Imposters.

  From Dust zorgt voor grootste omzet op Xbox Live Arcade

  Het onderzoeksbureau FADE heeft laten weten dat Ubisoft's From Dust het afgelopen jaar voor de hoogste omzet heeft gezorgd op Xbox Live Arcade.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.