From Dust Nieuws

  PlayStation Plus games oktober 2016

  Na vele speculaties zijn hier eindelijk de PlayStation Plus games van oktober 2016. Je kan vanaf volgende week aan de slag met o.a. Resident Evil HD Remaster op de PS4!

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  Sony houdt 'Lost Treasures' PSN-uitverkoop

  Sony houdt momenteel uitverkoop op de PlayStation 3 en PS Vita onder de noemer 'Lost Treasures'. De details van de uitverkoop zijn inmiddels bekend.

  Veel diversiteit in Xbox 360 Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week beschikbaar voor de Xbox 360, met deze keer puzzelgames, actie- en avonturen games en nog veel meer.

  Ubisoft biedt tijdelijk PC-games voor één euro aan

  Ubisoft biedt de komende dagen PC-games aan voor maar één euro. Dat doet het via de online service Uplay PC.

  Ubisoft Xbox Live Hits Collection verschijnt op Amazon

  Als het aan webwinkel Amazon ligt, komt er in september een Xbox Live Hits collectie uit waarbij je Beyond Good & Evil HD, From Dust en Outland op een schijfje krijgt aangeboden.

  From Dust nu ook beschikbaar in Google Chrome browser

  De godengame From Dust krijgt een release voor Google Chrome. De game is vorig jaar op Xbox Live Arcade, PlayStation Network en de PC verschenen.

  Ubisoft legt de goede verkoopresultaten van From Dust uit

  From Dust is inmiddels al een half miljoen keer gedownload voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Chris Early, Ubisoft Vice President of Digital Publishing, legt uit waarom de game zo goed verkocht is.

  From Dust zorgt voor grootste omzet op Xbox Live Arcade

  Het onderzoeksbureau FADE heeft laten weten dat Ubisoft's From Dust het afgelopen jaar voor de hoogste omzet heeft gezorgd op Xbox Live Arcade.

  Korting op Xbox Live vanwege Ubisofts 25e verjaardag

  Ubisoft is inmiddels 25 jaar onderdeel van de game-industrie en dat moet gevierd worden. Een breed aanbod aan downloadbare games en andere content van het bedrijf is flink afgeprijsd in de Xbox Live Marketplace.

  Summer of Arcade titels krijgen een releasedatum

  Voor de vierde keer op rij pakt Microsoft groots uit in de rustige zomermaanden. Er staan weer vijf nieuwe games klaar en deze hebben nu een releasedatum gekregen.

  Update: Microsoft detailleert Summer of Arcade 2011

  Microsoft zet iedere zomer enkele arcadegames extra in het zonnetje tijdens de Summer of Arcade. Dit zijn altijd indrukwekkende games, dus jullie willen vast wel weten welke games er in 2011 gepromoot worden.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.