From Dust Artikelen

  Xbox Live Deals with Gold: Child of Light en I Am Alive

  In de Xbox Live Deals with Gold van deze week vinden we games die hoge ogen gooien en games die een van de laagste cijfers op XGN ooit kregen. Een ding hebben ze gemeen: ze zijn allemaal zacht geprijsd.

  From Dust Review

  Al vanaf de eerste onthulling tijdens de E3 van 2010 is duidelijk dat From Dust geen gewone game is. De game ziet er apart, uniek en interessant uit. Maar dat From Dust er anders uitziet, betekent uiteraard niet dat de game van lage kwaliteit is. Integendeel zelfs. From Dust laat ons zien dat kleine, creatieve games ook tot de toppers kunnen behoren.

  From Dust Nieuws

  PlayStation Plus games oktober 2016

  Na vele speculaties zijn hier eindelijk de PlayStation Plus games van oktober 2016. Je kan vanaf volgende week aan de slag met o.a. Resident Evil HD Remaster op de PS4!

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  Sony houdt 'Lost Treasures' PSN-uitverkoop

  Sony houdt momenteel uitverkoop op de PlayStation 3 en PS Vita onder de noemer 'Lost Treasures'. De details van de uitverkoop zijn inmiddels bekend.

  Veel diversiteit in Xbox 360 Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week beschikbaar voor de Xbox 360, met deze keer puzzelgames, actie- en avonturen games en nog veel meer.

  Ubisoft biedt tijdelijk PC-games voor één euro aan

  Ubisoft biedt de komende dagen PC-games aan voor maar één euro. Dat doet het via de online service Uplay PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.