Friday The 13th: The Game Nieuws

  Xbox Games with Gold oktober 2019 bekendgemaakt

  Microsoft heeft de Xbox Games with Gold voor oktober 2019 bekendgemaakt. Xbox One-bezitters mogen deze maand aan de slag met Tembo the Badass Elephant en Friday the 13th: The Game, terwijl Disney Bolt en Ninja Gaiden 3 op de Xbox 360 speelbaar zijn.

  Friday the 13th Nintendo Switch versie wordt in de lente uitgebracht

  Maak je klaar om opnieuw in de voetsporen te treden van Jason Voorhees. Dit keer kun je iedereen de hersenen in rammen op de Nintendo Switch, als Friday the 13th uitkomt ergens in de lente van 2019. De prijs is nog niet bekend.

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Friday the 13th the Game DLC gratis vanwege problemen

  In mei kwam Friday the 13th The Game uit. Een game die je de mogelijkheid geeft om samen in een horrorscenario te kruipen. Alleen sinds de release kampt de game met serverproblemen. Als excuus krijgen spelers nu Friday the 13th the Game DLC gratis en voor niks.

  Friday The 13th The Game problemen bij lancering

  Er zijn Friday the 13th The Game problemen. De lancering van de game verliep niet soepel. Spelers klaagden over verschillende problemen.

  Friday the 13th The Game release en nieuwe trailer onthuld

  Er is een Friday the 13th The Game release aangekondigd. Middels een nieuwe trailer werd onthuld dat de game uit zal komen op 26 mei 2017.

  Friday the 13th multiplayer gameplay video onthult

  De eerste Friday the 13th multiplayer gameplay is onthult. In de video zie je poging tot het ontsnappen van Jason, de achtervolging duurt 17 minuten.

  Friday The 13th The Game trailer onthuld op PAX West

  Friday The 13th The Game werd al een ruime tijd geleden aangekondigd. Nu werd onlangs de Friday The 13th The Game trailer onthuld op PAX West. De trailer werd gevolgd door een panel dat ongeveer een uur duurde.

  Friday The 13th The Videogame aangekondigd

  Voor het eerst sinds de NES-game uit 1989, die ons Europeanen bespaard werd, schittert horror-icoon Jason Vorhees weer in een game. Dit heeft Friday The 13th bedenker Sean Cunningham laten weten aan EGM. Friday The 13th The Videogame zal het klassieke horror-icoon terug naar de gamewereld brengen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.