Friday The 13th: The Game Artikelen

  10 horrorgames om te spelen op vrijdag de 13de!

  Het is vrijdag de 13e, tijd om te griezelen! Deze top 10 games kun je vandaag rustig spelen, al is rustig niet helemaal het juiste woord....

  Xbox Games with Gold oktober 2019 - Wat spelen wij deze maand?

  De eerste regendruppels zijn al gevallen en officieel heeft de herfst haar intrede gedaan. Een goed moment om achter je console te kruipen en weer lekker te gamen; iets wat gaat gebeuren in de drukke maanden! Voor welke Xbox Games with Gold oktober 2019 blijf jij op de hank hangen? Je leest het hier.

  Tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen

  De komende dagen zijn er veel leuke aanbiedingen in de Steam Halloween sale 2018. Er zijn ontzettend veel horrorgames in de aanbieding. Van kleine indiegames tot grote namen als Resident Evil. De acties lopen nog tot en met 1 november. Dit zijn de tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen.

  PlayStation Plus games oktober 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Met het einde van september laten we de warme zomer achter ons en gaan we de druilerige herfst in. Maar niet getreurd, want zoals altijd is er met deze nieuwe maand ook weer een nieuwe PlayStation Plus games update. De maand waarin Halloween valt, moet natuurlijk een horrorgame bevatten en die is er, dus het is griezelen geblazen in oktober!

  Top 10 beste PC games 2017 tot nu toe - De eerste helft van het jaar

  De tijd vliegt. Op de E3 zijn tal van toffe games aangekondigd voor de komende maanden, maar welke toffe titels kwamen er de afgelopen maanden uit voor de PC gamers? Je leest het in deze special met de Top 10 beste PC games 2017 tot nu toe.

  Top 5 co-op games van 2017 om in de gaten te houden

  Alleen dwalen door een gigantische wereld, waarin jij dé held bent en het kwaad moet verslaan is altijd intens en enerverend. Maar soms is het ook erg tof om samen te werken met iemand, om het geheel tot een goed einde te brengen. Daarom brengen wij jullie de top 5 co-op games van 2017 om in de gaten te houden.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.