Frantics

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Party

  Gemaakt door KnapNok Games en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment

  Frantics Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  PlayLink games voor de PlayStation [Gespeeld op E3 2017]

  Er wordt elke keer weer wat nieuws verzonnen om nieuwe doelgroepen aan te spreken. Een potje Call of Duty met wat doorsnee vrienden zit er vaak niet in, maar een stel party games? Ja daar wordt voor gejuicht! Deze PlayLink Games voor de PlayStation hebben wij op de E3 voorbij zien komen.

  Frantics Nieuws

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Alle bevestigde exclusieve PlayStation games 2018

  PlayStation liefhebbers opgelet! Er staan dit jaar weer een hoop mooie exclusives voor jullie klaar. Er zijn meer dan genoeg titels die enkel op de PlayStation uit gaan komen dit jaar. Daarom hebben wij alle bevestigde exclusieve PlayStation games 2018 op een rijtje gezet.

  PlayLink release verandert telefoon in PS4 controller

  Sony heeft een nieuwe functie uit de doeken gedaan die het makkelijker maakt om samen te gamen met je vrienden. Met de PlayLink release volgende maand kun je voor een select aantal games je telefoon gebruiken als controller.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.