Forza Motorsport 7

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Turn 10 en uitgegeven door Microsoft Studios

  8.5

  Forza Motorsport 7 Artikelen

  Wat worden de gratis Xbox Games with Gold voor november 2020?

  November staat voor de deur en daarmee komt de release van de Xbox Series X en S erg dichtbij. Dat weerhoudt Microsoft er niet van om ons straks weer een paar toffe games gratis mee te geven. Sterker nog, wij denken dat Microsoft aftrapt met een paar toffe Xbox Games with Gold titels voor november om het Xbox Series X tijdperk in te luiden!

  10 Xbox sequels die Xbox Series X een succes kunnen maken

  Nu we ons opmaken voor de volgende generatie Xbox en we een goed idee hebben van de kracht van de machine is het tijd om ons te verheugen op de titels die we op de Xbox Series X willen spelen. Tijd om terug te blikken op de tofste Xbox titels waarvan we een vervolg willen zien. Dit zijn tien Xbox sequels die de Xbox Series X een groot succes kunnen maken.

  Beste Xbox Deals Unlocked aanbiedingen - De beste deals op een rijtje

  De E3 2019 staat voor de deur en dat betekent dat er allerlei toffe onthullingen voorbij komen. Tijdens de E3 komen er ook altijd een heleboel dikke aanbiedingen voorbij en dat is dit jaar niet anders in de Xbox Deals Unlocked aanbiedingen. Wij zetten de beste deals voor je op een rijtje.

  PS4 of Xbox One kopen? Alle plus- en minpunten op een rijtje!

  Zowel Microsoft als Sony doen volop mee in de strijd om het bieden van de beste console. Ga je een PS4 of Xbox One kopen, dan zal je alle voor- en nadelen van beide consoles moeten afwegen. Wij helpen je een handje door deze punten voor beide consoles op een rijtje te zetten!

  Beste Xbox One graphics - De mooiste Xbone titels

  Graphics junkies opgelet! De Xbox One heeft een aantal prachtige games in petto, waar je net zo graag naar kijkt als dat je er mee speelt. Deze lijst is daarom opgedragen aan de games met de beste Xbox One graphics. Deze games zet je aan als je ècht indruk wil maken!

  Forza Motorsport 7 Nieuws

  Beste Intertoys aanbiedingen - De voorjaarssale is begonnen

  De eerste aanbiedingen van de voorjaarssale zijn bekend, ook al zijn staan de aanbiedingen van Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis nog op ons netvlies gebrand. In dit artikel vinden jullie de beste aanbiedingen bij Intertoys. Voor alle aanbiedingen kunnen jullie de website van Intertoys bezoeken.

  MediaMarkt Xbox One S bundel aanbieding met gratis tweede game naar keuze

  'It's the most wonderful time of the year...' Al helemaal voor ons gamers, want met de kerstperiode zijn er weer een paar hele toffe deals in te slaan. Zo ook deze MediaMarkt Xbox One S bundel aanbieding, waar je voor een prikkie de Xbox One S met game kan ophalen, en daar ook nog eens een tweede game naar keuze extra gratis bij krijgt!

  Intertoys deals geven veel korting op games en consoles

  Deze week heeft de Intertoys deals op een hoop games en consoles. Sommige deals gaan pas op 15 december in, maar de meeste zijn vanaf vandaag al te bestellen. Hier is een overzicht van alle deals.

  Forza 7 update brengt dubbele punten voor VIP spelers

  Racefans kunnen sinds dinsdag weer eens genieten van al het moois dat Forza 7 te bieden heeft. Dat betekent niet dat studio Turn 10 nu achterover kan leunen, want er valt nog behoorlijk wat te verbeteren. Een nieuwe Forza 7 update brengt vandaag alvast aanpassingen aan het puntensysteem.

  Forza Motorsport 7 update verbetert verf op auto's

  Raceliefhebbers kunnen hun geluk de afgelopen tijd niet op. Eind september was de release van Project CARS 2 en gisteren van Forza Motorsport 7. Vandaag brengt studio Turn 10 de eerste Forza Motorsport 7 update uit die een aantal schoonheidsfoutjes van de launch wegwerkt.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.