Forza Motorsport 6 Artikelen

  Xbox Games with Gold Augustus 2019 - Wat spelen we?

  Augustus is bijna aangebroken. De games van juli gaan terug de kast in en een blik verse gratis games wordt opengetrokken. De Xbox Games with Gold update voor augustus 2019 staat weer bol van de topgames. Welke vier dat deze maand zijn, lees je hier.

  Dit zijn de beste Xbox exclusives volgens jullie!

  Vorige week konden jullie stemmen op de beste Xbox exclusives, met namen als Cuphead, Gears of War en Halo waren er genoeg grote jongens in het lijstje te vinden. Maar hebben deze titels jullie top-5 lijstje ook gehaald?

  Project Scorpio Games - Deze titels verdienen een upgrade!

  Vanavond wordt tijdens de Xbox persconferentie de Scorpio onthuld. De console moet nog mooiere graphics op je beeld toveren. En ook oude games kunnen daar van profiteren. Deze Project Scorpio games special benoemt een aantal titels die zeker een upgrade voor de nieuwe console verdienen!

  Top 5 beste F1 2017 historische circuits die wij willen zien

  Historische Formule 1 auto's keren eindelijk weer terug naar F1 2017. De eerste drie historische auto's zijn al aangekondigd. Er komt ook een aantal alternatieve circuits naar de game. Wij maakten een lijst met 5 F1 2017 historische circuits die wij willen zien.

  Top 5 beste racesturen van dit moment - Maak je race realistisch

  Wij lieten jullie laatst nog weten welke race games je het best kan spelen met een racestuur. Mocht je nu niet een goed racestuur hebben liggen voor jouw platform van keuze, dan is hier een top 5 met de beste racesturen van dit moment. Daar scheur je binnen de kortste keren mee weg!

  Update - Top 5 beste racestuur games van dit moment - Als een echte coureur

  Racegames zijn hier om te blijven! Voor een realistische ervaring met deze games kan je ervoor kiezen om een racestuur aan te schaffen. Wil je weten wat je dan moet spelen? Dit zijn de vijf beste racestuur games van dit moment.

  De 7 beste Xbox One exclusives die je in huis moet hebben

  De stap naar een nieuwe console kan soms wat overweldigend zijn. Zoveel nieuwe games om uit te kiezen, maar welke zijn nu echt het spelen waard? Om je een handje te helpen hebben wij hier de 7 beste Xbox One exclusives op een rijtje gezet, die je sowieso in huis moet hebben!

  Top 5 beste simulatie games van 2015

  Games spelen wordt steeds realistischer. Grafisch zien games er steeds beter uit en de mogelijkheden worden steeds uitgebreider. Het lijkt er daarom op dat dit een goed jaar voor de simulatiegames is geweest. Wij keken naar de beste simulatie games van 2015!

  De top 5 beste games van 2015 volgens Rob Ottens

  Zijn naam is fablex op XGN. Een teken dat onze Rob wat heeft met Fable én Xbox. Een Fable kwam er dit jaar niet, wel games voor de Xbox One. En dus prijken er 2 mooie exclusives in zijn lijstje. Dit zijn de top 5 beste games van 2015 volgens Rob Ottens!

  Top 5 beste Xbox One games van 2015

  Het afgelopen jaar verschenen heel veel nieuwe games voor de Xbox One. Een aantal van deze games was exclusief beschikbaar op deze console. Wat waren de beste Xbox One games van 2015? Wij hebben de beste exclusieve titels van dit jaar voor je op een rijtje gezet!

  De top 10 beste games van 2015

  Dit jaar konden gamers hun hart ophalen wat releases betreft. We zagen een hele hoop toffe games langskomen, eigenlijk zijn het er te veel om op te noemen. Maar er zijn altijd games die beter zijn dan de rest. Welke games dat dit jaar waren, lees je hier in de top 10 beste games van 2015!

  De vijf beste racegames van 2015

  Dit jaar hebben de raceliefhebbers het flink naar hun zin gekregen. Waar de racegames aanvankelijk vrij traag van start kwamen op de PlayStation 4 en Xbox One is het nu dan eindelijk losgebarsten. Lees hier alles over de beste vijf racegames van 2015.

  XGN Game Awards 2015 - De nominaties per categorie

  Binnenkort kunnen jullie allemaal stemmen op de XGN Game Awards 2015. Je kunt hier een hoop toffe prijzen mee winnen, dus schroom niet en breng je stem uit! De verschillende games waar je op kan stemmen, evenals de verschillende categorieën vind je in dit overzicht.

  Forza Motorsport 6 Review - Van ongeëvenaarde klasse

  De tiende verjaardag van Forza Motorsport wordt opgeluisterd met het geronk van krachtige motoren, voortreffelijke vergezichten, het gescheur van tollend bandenrubber en de buitengewone schoonheid van de allerduurste bolides ter wereld. Ja lezers: Forza Motorsport 6 is gearriveerd, een van de meest complete en volmaakte racesimulatoren ooit verschenen, zoals te lezen is in deze Forza Motorsport 6 recensie.

  Wallpaper Pick voor september met Metal Gear Solid 5 en Hitman

  De vakantie zit er helaas weer op en de scholen zijn weer begonnen. Of misschien heb je gewoon de hele zomervakantie gewerkt... Eén ding is zeker, je bureaubladachtergrond is wel weer eens aan vernieuwing toe. Neem een kijkje en de nieuwe Wallpaper Pick voor september en verversen die hap!

  Xbox One Exclusives 2015 - Games die je dit jaar nog kan spelen

  Welke games kun je nou ook alweer dit jaar nog exclusief voor de Xbox One kopen, om mensen met een Wii U of PS4 jaloers te maken? Wij zetten de Xbox One Exclusives 2015 op een rijtje.

  De 15 games voor 2015 op gamescom - Stuk voor stuk topgames

  Dit najaar komen er tal van prachtige games uit. Deze waren vrijwel allemaal te zien of zelfs te spelen op gamescom 2015. Wij zetten de 15 titels vanaf gamescom op een rijtje die dit jaar nog komen.

  Forza Motorsport 6 E3 Preview - Nacht en regen houden een race niet tegen

  Keer op keer het wiel opnieuw uitvinden is geen simpele opgave, en toch weet het team achter de Forza-serie telkens wat indrukwekkende nieuwigheden toe te voegen aan een nieuw deel. De Forza Motorsport 6 E3 Preview focust zich volledig op regen en de mogelijkheid om in het donker te rijden, en welke gevolgen dit heeft voor jou als coureur.

  E3 2015 Microsoft overzicht - Het nieuws rechtstreeks van de beurs

  Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Zo ook met E3 2015. Er zijn zo veel nieuwtjes, dat je af en toe het overzicht kwijtraakt. Daarom hebben we voor jullie het complete E3 2015 Microsoft overzicht!

  Xbox E3 verwachtingen - Microsoft gaat uitpakken!

  De E3 staat op het punt te beginnen. We kunnen een hoop nieuws verwachten van alle ontwikkelaars en uitgevers, maar wat kunnen we nu specifiek van Microsoft met haar Xbox One verwachten tijdens de E3 2015? Je leest de vijf grootste aankondigingen in deze Xbox E3 verwachtingen special.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.