Forza Motorsport 5 Nieuws

  Forza 5 Limited en Day One Edition onthuld

  Een grote release als Forza Motorsport 5 kan natuurlijk niet verschijnen zonder een speciale editie. De nieuwe Forza krijgt er twee: een Limited Edition en een Day One Edition.

  Call of Duty: Ghosts meest gereserveerde game

  De analisten van het bedrijf Cowen & Co hebben onderzoek gedaan naar de games die dit najaar uitkomen, en die het meest vooruitbesteld worden. Call of Duty: Ghosts staat op nummer één op het moment, maar hier kun je ook nog de gehele top 20 lezen.

  Forza 5 krijgt 'grote variatie' aan DLC

  In november is het zover, dan verschijnt de nieuwe Forza-game. Turn 10 Studios heeft er zin in en werkt aan een grote variatie aan downloadbare content voor het racespel.

  Forza 5 heeft 'Day-One' update nodig

  Sinds Microsoft haar beleid compleet heeft aangepast, hoef je ook niet meer elke 24 uur een keer online te komen. Omdat Forza Motorsport 5 er nu niet meer vanuit kan gaan dat iedereen altijd online is, komt de game nu met een Day-One update.

  'Forza's Drivatar maakt een eind aan singleplayer racen'

  Volgens ontwikkelaar Turn 10 gaat zijn nieuwe Drivatar-technologie een einde maken aan het singleplayer racen in Forza Motorsport 5. Alles draait om samen racen, terwijl je niet samen bent.

  Honderden wagens voor Forza Motorsport 5

  Forza Motorsport 5 gaat honderden auto's bevatten. Dat laat uitgever Microsoft weten tijdens de officiële persconferentie op de E3 vanuit Los Angeles.

  Forza Motorsport 5 gaat verder dan AI

  Forza Motorsport 5, de game die dit najaar verschijnt als launchgame voor de Xbox One, gaat verder dan het welbekende artificial intelligence. Computergestuurde tegenstanders zullen zich gedragen als mensen, zo blijkt uit beelden die Microsoft op de E3 in Los Angeles laat zien.

  Eerste in-game beelden Forza Motorsport 5 getoond

  Tijdens de aankondiging van de Xbox One was het qua games erg rustig. Een van de games die wel aanwezig was, was Forza Motorsport 5. Een trailer toonde een spannende race, maar geen in-game beelden. Een teaser trailer toont ons nu wat we willen zien.

  Forza Motorsport 5 draait op 60fps en 1080p

  Forza Motorsport ontwikkelaar Turn 10 heeft goed nieuws voor visuele puristen: Forza Motorsport 5, dat exclusief op de Xbox One verschijnt, zal draaien op zestig frames per seconde en een Full HD resolutie. Het nieuws werd bekendgemaakt in een interview met het Australische Gamespot.

  Microsoft onthult pre-E3 trailer

  Microsoft gaat volgende week als eerste de E3-conferenties aftrappen en heeft nu een pre-E3 trailer vrijgegeven. De trailer geeft alvast een kleine glimp van wat we kunnen verwachten tijdens de conferentie.

  Microsoft toont eerste Xbox One boxart: Forza Motorsport 5

  Benieuwd hoe de doosjes van je Xbox One eruit zullen zien? Microsoft verlost je uit je lijden door vandaag de boxart te tonen van Forza Motorsport 5.

  Xbox One krijgt 15 nieuwe exclusives, 8 nieuwe IP's

  Microsoft pakt groots uit met haar nieuwe Xbox One. Het bedrijf heeft laten weten dat het flink bezig is met het ontwikkelen van een groot aantal exclusives voor het platform.

  Forza Motorsport 5 aangekondigd voor Xbox One

  De eerste exclusieve titel voor de Xbox One is aangekondigd en komt in de vorm van Forza Motorsport 5. Een vervolg op de populaire raceserie die bij vele Xbox fans al meer dan bekend is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.