Forza Motorsport 5 Nieuws

  Gratis Xbox Games with Gold voor september bekendgemaakt

  Er zijn weer vier gratis Xbox Games with Gold voor september aangekondigd door Microsoft. Om een beter beeld te krijgen van de games, is de video die uit is gebracht bovenaan de pagina te bekijken.

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Xbox Live deals van de week - Lara Croft en Dark Souls

  Natuurlijk zijn er ook deze week weer toffe nieuwe deals voor je Xbox consoles, vooral Forza 5 voor je Xbox One en Dark Souls 2 voor je Xbox 360 springen in het oog. Er zijn nog veel meer goede deals voor je om aan te schaffen, hierbij ons lijstje Xbox Live Deals van de week.

  Xbox Live Deals With Gold met Forza 5 en Forza Horizon 2

  De nieuwe Xbox Live Deals With Gold voor deze week zijn bekend. Alle games en DLC in dit artikel zijn gedurende deze week in de aanbieding. Lees snel welke games je deze week met korting kan aanschaffen!

  Forza Motorsport 5 krijgt 6 nieuwe auto's gratis

  Forza Motorsport 5 heeft zes nieuwe auto's gekregen. Deze zijn allemaal gratis te downloaden in de nieuwste update van de game.

  Nieuwe Xbox One bundels vanaf vandaag voor te bestellen

  Microsoft heeft vandaag bekendgemaakt dat er twee nieuwe Xbox One bundels beschikbaar zijn om (voor) te bestellen, waaronder één bundel zonder Kinect. De Xbox One komt 5 september uit in Nederland.

  Forza Motorsport 5 krijgt Game of the Year-edition in juli

  Forza Motorsport 5 voor de Xbox One krijgt een Racing Game of the Year-editie op 22 juli. Dat maakt ontwikkelaar Turn 10 Studios bekend via IGN.

  Forza Motorsport 5 komt met Game of the Year-editie

  Forza Motorsport 5 krijgt een Game of the Year-editie. Dat heeft uitgever Microsoft aangekondigd. De nieuwe versie van de racegame moet volgende maand in de winkels liggen.

  Laatste DLC Forza 5 nu beschikbaar

  De laatste DLC voor Forza Motorsport 5 is vandaag uitgebracht door ontwikkelaar Turn 10 Studios. De nieuwe content bestaat uit tien nieuwe raceauto's voor de Xbox One game.

  Forza Motorsport 5 Car Pass twee maanden verlengd

  De 'Car Pass' voor Forza Motorsport 5 is met twee maanden verlengd. Eigenaars van de Car Pass kunnen hierdoor twee extra autopakketten verwachten, die allebei gratis zijn voor hen.

  Update Forza 5 voegt nieuw circuit toe

  Forza Motorsport 5, de racegame voor de Xbox One, zal morgen voorzien worden van een nieuwe update. Hierbij wordt het Long Beach Circuit in Californië als nieuwe rijbaan toegevoegd.

  Microsoft: 'Microtransacties Forza 5 niet ons idee'

  Fans van de race-game Forza 5 waren, zachtjes uitgedrukt, niet al te blij met het nieuwe economie-systeem. Spelers konden namelijk in de game zelf tokens verdienen en daarmee nieuwe auto's vrijspelen, maar het was ook mogelijk om er echt geld voor te betalen.

  Forza Motorsport 5 geeft cadeautjes weg

  Eergisteren lieten wij nog weten dat de maker van Forza Motorsport 5, Turn 10 Studios, open staat voor de feedback van de community over de in-game economie. De studio houdt haar woord, aangezien zij vandaag begint met een cadeau-actie.

  Ontwikkelaar Forza 5 open voor input over microtransacties

  De nieuwe racegame van Turn 10 Studio, de maker van Forza Motorsport 5, laat weten dat zij open staat voor input over de economie in de game. Er is namelijk controverse ontstaan over het gebruik van microtransacties in de game.

  'Microsoft leert nog van microtransacties'

  Xbox One launchtitels als Ryse: Son of Rome, Forza Motorsport 5 en Killer Instinct hebben gemixte reacties gekregen over het feit van microtransacties. Hoofd van Microsoft, Phil Spencer, geeft aan dat het bedrijf nog bezig is met een strategie voor de microtransacties.

  Spike VGX nominaties bekend

  Het Amerikaanse netwerk SpikeTV heeft de nominaties van de Spike VGX - voorheen VGA's (Video Game Awards) - bekendgemaakt. In totaal krijgen de betreffende, in 2013 verschenen games een nominatie binnen 21 categorieën, uiteenlopend van 'Game van het jaar' tot 'Beste stemactrice'. De drie succesvolste genomineerden zijn voor Grand Theft Auto V (negen keer), BioShock Infinite (acht keer) en Tomb Raider (vijf keer).

  Drivatar in Forza 5 heeft zeven niveau's

  De nieuwe racer van ontwikkelaar Turn10, Forza Motorsport 5, zal niveau's hebben in de moeilijkheidsgraad. Dat maakt de creative director, Dan Greenawalt, bekend in een interview met OXM.

  'Forza 5 houdt geen auto's achter voor DLC'

  Turn10, de ontwikkelaar van de racegame Forza Motorsport 5, zegt dat het geen auto's achterhoudt voor DLC. Het bedrijf zegt dat ze hier klachten over ontving van klanten, en zegt dat mensen niet weten hoe de markt werkt.

  Turn 10 maakt DLC plan Forza 5 bekend

  Turn 10 heeft haar plan voor downloadbare content van de racer Forza Motorsport 5 bekendgemaakt. Voor deze Xbox One exclusive zullen maandenlang nieuwe auto's verschijnen.

  Turn 10: 'Wij gebruiken 100% van de console'

  Dan Greenawalt van Turn 10, de ontwikkelaar van Forza Motorsport 5, zegt dat zijn team 100 procent van de Xbox One gebruikt om Forza Motorsport 5 te ontwikkelen. Deze uitspraken deed Greenawalt in gesprek met de website VG247.

  Bathurst circuit aangekondigd voor Forza 5

  Turn 10 Studios, de ontwikkelaar van Forza Motorsport 5, heeft een nieuwe baan voor de game aangekondigd. Het Australische Mount Panorama circuit, ook wel Bathurst genoemd komt in de nieuwe racegame voor. Daarnaast zal Microsoft met een Xbox One-raceteam meedoen aan een 1000 kilometer race op het circuit later dit jaar.

  Nintendo niet onder indruk line-up Xbox One en PlayStation 4

  President van Nintendo in Amerika, Reggie-Fils Aime, is niet onder de indruk van van de launch line-ups van de Xbox One en de PlayStation 4. Volgens hem loopt Nintendo voor op zijn concurrenten op dit moment.

  Inhoud Xbox One Day One launchgames bekend

  De ontwikkelaars van Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome en Forza Motorsport 5, hebben meer details vrijgegeven over de inhoud van de Day One versies van de games.

  Gamescom roept PlayStation 4 uit tot beste console

  De PlayStation 4 is verkozen tot beste hardware op de Gamescom. Dat maakte de organisatie bekend. De beste next-gen game op de beurs was Titanfall.

  Line-up Xbox One launch titels bekend

  Microsoft heeft voor de Gamescom haar volledige line-up voor de launch van de Xbox One vrijgegeven. Naast triple A games als Assassin's Creed IV, Battlefield 4 en FIFA 14 zijn ook indie-games als Lococycle en Peggle 2 vanaf de release beschikbaar.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.