Forza Motorsport 5 Artikelen

  Dit zijn de beste Xbox exclusives volgens jullie!

  Vorige week konden jullie stemmen op de beste Xbox exclusives, met namen als Cuphead, Gears of War en Halo waren er genoeg grote jongens in het lijstje te vinden. Maar hebben deze titels jullie top-5 lijstje ook gehaald?

  De top 10 beste Xbox One games

  Jullie hebben kunnen stemmen op de top 10 beste Xbox One games en hier is het resultaat. Er staat een hoop moois in, waaronder twee titels van dezelfde franchise in de top vijf! Snel verder lezen dus en laat in de comments weten welke games jij mist of dat je het gewoon compleet eens bent met dit lijstje.

  Wanneer een Xbox One kopen?

  De Xbox One werd bijna een jaar geleden uitgebracht, maar niet in Nederland. Wij moesten wachten tot september dit jaar en dat betekende dat een hoop mensen misschien voor de concurrent zijn gegaan, de PlayStation 4. Helaas, want er komen een heleboel mooie games aan voor de One. Daarom geven we in deze special advies wanneer je het beste een Xbox One moet kopen als je er nog geen een hebt.

  Top 10 racegames

  De poll is weer gesloten en jullie hebben mogen stemmen op de beste racegame. We hebben jullie een aardige lijst voorgeschoteld, dus laten we kijken welke tien games eruit zijn gerold.

  Top 5 Xbox One launchgames

  Het is eindelijk zover. De nieuwste console van Microsoft is bijna verkrijgbaar in de Nederlandse winkels. Als je je Xbox One in huis haalt, wil je daar natuurlijk ook een paar games bij. XGN heeft de vijf beste launchgames voor je op een rijtje gezet.

  Xbox One launch titels - het volledige overzicht

  De Xbox One komt 5 september uit in Nederland. XGN zet de games die gelijk op de launchdatum beschikbaar zijn in een handig overzicht op een rijtje! Genoeg te gamen, zo blijkt!

  5 beste Xbox One launch games

  De Xbox One verschijnt op 5 september eindelijk in Nederland. Vanaf dan is de nieuwste console van Microsoft verkrijgbaar in alle Europese landen. Samen met de release komen er een paar geweldige games op ons af. XGN stelt een top vijf lijst samen met de beste launch games.

  De beste games van 2014: Forza Motorsport 5

  Ook al hebben wij Forza Motorsport 5 al aan een uitgebreide recensie onderworpen - door de kracht van Microsoft's selecte Xbox One beleid in Europa - kun je eigenlijk officieel volgend jaar pas met de game aan de slag. Dus technisch gezien mogen we alsnog naar deze racegame uitkijken, terwijl deze al lang en breed op de redactie ligt. Goed hé?

  Forza Motorsport 5 Review

  Racefans die een nieuwe console willen aanschaffen, hebben op dit moment nog weinig keuze. Na het uitstellen van DriveClub voor de PlayStation 4 is Forza Motorsport 5 op dit moment de enige beschikbare next-gen racegame. Is dit een titel waar je een console voor in huis moet halen, of kun je beter wachten op een andere racer?

  Forza Motorsport 5 Preview - Meest ambitieuze deel ooit

  Na op de E3 voor het eerst aan de slag te zijn geweest met Forza Motorsport 5 was het op de Gamescom tijd voor een diepere kennismaking. “De meest ambitieuze Forza ooit,” zo noemt het team de game zelf. Dat er alles aan wordt gedaan om die uitspraak waar te maken werd duidelijk na een gesprek met de makers.

  Forza Motorsport 5 Preview - Next-gen racen

  Sinds de komst van Forza Motorsport in 2005 werkt Turn 10 Studios hard aan het maken van dé ultieme racegame. Om het jaar levert de studio een nieuw schijfje aan het publiek en steeds weer is er vooruitgang gemaakt. Eind dit jaar zullen we het resultaat zien van de afgelopen jaren hard werk met Forza Motorsport 5.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.