Forza Motorsport 5

  Uitgebracht voor Xbox One

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Turn 10 en uitgegeven door Microsoft Studios

  7.5

  Forza Motorsport 5 Artikelen

  Dit zijn de beste Xbox exclusives volgens jullie!

  Vorige week konden jullie stemmen op de beste Xbox exclusives, met namen als Cuphead, Gears of War en Halo waren er genoeg grote jongens in het lijstje te vinden. Maar hebben deze titels jullie top-5 lijstje ook gehaald?

  De top 10 beste Xbox One games

  Jullie hebben kunnen stemmen op de top 10 beste Xbox One games en hier is het resultaat. Er staat een hoop moois in, waaronder twee titels van dezelfde franchise in de top vijf! Snel verder lezen dus en laat in de comments weten welke games jij mist of dat je het gewoon compleet eens bent met dit lijstje.

  Wanneer een Xbox One kopen?

  De Xbox One werd bijna een jaar geleden uitgebracht, maar niet in Nederland. Wij moesten wachten tot september dit jaar en dat betekende dat een hoop mensen misschien voor de concurrent zijn gegaan, de PlayStation 4. Helaas, want er komen een heleboel mooie games aan voor de One. Daarom geven we in deze special advies wanneer je het beste een Xbox One moet kopen als je er nog geen een hebt.

  Top 10 racegames

  De poll is weer gesloten en jullie hebben mogen stemmen op de beste racegame. We hebben jullie een aardige lijst voorgeschoteld, dus laten we kijken welke tien games eruit zijn gerold.

  Top 5 Xbox One launchgames

  Het is eindelijk zover. De nieuwste console van Microsoft is bijna verkrijgbaar in de Nederlandse winkels. Als je je Xbox One in huis haalt, wil je daar natuurlijk ook een paar games bij. XGN heeft de vijf beste launchgames voor je op een rijtje gezet.

  Forza Motorsport 5 Nieuws

  Gratis Xbox Games with Gold voor september bekendgemaakt

  Er zijn weer vier gratis Xbox Games with Gold voor september aangekondigd door Microsoft. Om een beter beeld te krijgen van de games, is de video die uit is gebracht bovenaan de pagina te bekijken.

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Xbox Live deals van de week - Lara Croft en Dark Souls

  Natuurlijk zijn er ook deze week weer toffe nieuwe deals voor je Xbox consoles, vooral Forza 5 voor je Xbox One en Dark Souls 2 voor je Xbox 360 springen in het oog. Er zijn nog veel meer goede deals voor je om aan te schaffen, hierbij ons lijstje Xbox Live Deals van de week.

  Xbox Live Deals With Gold met Forza 5 en Forza Horizon 2

  De nieuwe Xbox Live Deals With Gold voor deze week zijn bekend. Alle games en DLC in dit artikel zijn gedurende deze week in de aanbieding. Lees snel welke games je deze week met korting kan aanschaffen!

  Forza Motorsport 5 krijgt 6 nieuwe auto's gratis

  Forza Motorsport 5 heeft zes nieuwe auto's gekregen. Deze zijn allemaal gratis te downloaden in de nieuwste update van de game.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.